Magie de Crăciun în București: locuri de vizitat de sărbători

16 dec. 2021
4002 afișări
Magie de Crăciun în București: locuri de vizitat de sărbători
Magie de Crăciun în București: locuri de vizitat de sărbători/ Sursa: Facebook

Dacă te-ai întrebat ce să faci de Crăciun în București, află că există câteva locuri în care bucuria sărbătorilor de iarnă să fie simțită și trăită.

Cele mai frumoase locuri din București de acest Crăciun, pe care noi le-am găsit și ți le propunem și ție, sunt:

  1. ”Classical Christmas Market”, pe Esplanada Operei Naţionale Bucureşti

„Classical Christmas Market” promite să fie acel loc magic de Crăciun în București, cu căsuțe din povești, turtă dulce și ceai cald. Desfăşurat într-un spațiu generos, pe Esplanada Operei Naţionale Bucureşti, la târg se poate asculta muzica clasică a sărbătorilor de iarnă.

La târg au loc concerte și spectacole, pe o scenă urcă colindători și copiii din programul Cantus Mundi. Cum Bucureștiul nu are locuri unde să te dai cu patinele, la târgul de Crăciun de la Operă a fost creat un patinoar.

Intrarea la Classical Christmas Market este liberă, pe baza certificatului verde. Programul poate fi văzut AICI, pe pagina evenimentului. 

2. Atmosfera de sărbătoare de pe bulevardele din Sectorul 4

Dacă vrei să admiri luminițele de Crăciun, există un sector al Bucureștiului unde există o atmosferă magică, unde decorațiunile abundă de-o parte și de alta a străzilor.

De la Bulevardul Șincai până la Piața Sudului și mai departe, în Sectorul 4 bulevardele sunt împodobite cu adevărat de sărbătoare. Bucurați-vă de o plimbare liniștită într-o seară.

3. ”Bocca Lupo”: atmosfera de Crăciun creată într-un restaurant central

Pentru efortul de a aduce magia de Crăciun merită să fie menționat și un local. În zona centrală a Bucureștiului, vizavi de târgul de Crăciun de la Operă, există un local care și-a decorat interiorul și exteriorul pentru sărbători.

 

Echipa b365.ro, publicație de București, vă urează Sărbători fericite!

Cookies