ȘTIRI

Magazinul Titan, extins şi modernizat cu 4 milioane de Euro

Lucrările de reamenajare au început pe 1 iulie. Parterul şi primele două etaje vor fi reabilitate până pe 1 decembrie 2012, etajele trei, patru şi cinci urmând a fi modernizate până pe 1 aprilie 2013. „La ultimul etaj se va construi o terasă”, a declarat George Paica, directorul comercial, pentru ZF.

Suprafaţa centrului comercial va fi extinsă de la 10.000 de me­tri pătraţi, cât măsoară în prezent, la 13.500 de metri pătraţi.

„Conceptul pe care îl dezvoltăm este de magazin de proxi­mitate. De aceea, păstrăm cei mai buni chiriaşi ai complexului (apro­xi­ma­tiv 50% din spaţiile co­mer­cia­le) şi, pe lângă aceştia, vom adu­ce noi chi­riaşi, care vor extinde mixul de ser­vi­cii şi produse”, completează dl Paica.

Magazinul va găzdui retaileri ca Vo­dafone, Sensiblu, Mega Image, Viva Sport, B&B Col­lec­tion, DePurtat, To­ni­no Lam­bor­ghini Caf­fe şi alţii”. Totodată, conform dlui Paica, inves­tiţia în modernizarea ma­ga­zi­nului va depăşi patru milioane de euro.

La parter, va mai fi amenajată o piaţă agroalimentară de aproximativ 1000 de metri pătraţi şi un supermarket Mega Image, pe o suprafaţă de 700 de metri pătraţi.

Etajul 1 va include exclusiv magazine de încălţăminte, îmbrăcăminte şi accesorii. La fel şi nivelul doi, care va avea însă şi o zonă de food court. Toate vor avea ieşire pe terasa cu vedere spre parcul Titan. La etajul trei va fi amenajată o sală de sport , iar etajul patru va avea locuri de joacă, sală de bowling şi biliard. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button