BAZAR

Magazinul Ortopedic – scaune cu rotile si saltele antiescare la preturi imbatabile

Produsele pot fi utilizate si de catre persoanele care urmeaza un tratament in spital sau acasa, pentru o calitate a vietii mai buna. Indiferent ca este nevoie de un scaun cu rotile modern si comod sau de o saltea antiescare, gama variata de produse din magazinul ortopedic permite alegerea modelului optim in functie de nevoile specifice ale bolnavului.

Produse speciale pentru recuperare medicala

Produsele oferite in magazinul ortopedic sunt foarte utile pentru recuperarea bolnavilor care au suferit interventii chirurgicale sau operatii. Aici se pot gasi o gama uriasa de produse si dispozitive de uz ortopedic, precum un scaun cu rotile modern cu functionalitati complete, dispozitive speciale pentru baie, o saltea antiescare perfecta si conforma nevoilor pacientului, sau produse speciale pentru recuperare medicala si kinetoterapie.

Toate aceste produse respecta standardele europene si asigura raportul ideal intre calitate si pret. Utilizarea si intretinerea este foarte usoara, acesta fiind un avantaj considerabil.

Scaune cu rotile si saltele antiescare de cea mai buna calitate

Persoanele care cauta un scaun cu rotile, pot gasi in magazinul ortopedic o gama vasta de produse din aceasta categorie, care se potrivesc oricarei persoane. Scaunele cu rotile sunt special concepute pentru cei care nu se misca sau nu pot sa isi sustina greutatea in pozitie bipeda. Din categoria aceasta fac parte persoanele care au handicap locomotor, batranii si pacientii care au fost imobilizati temporar din diverse motive.

In cazul bolnavilor care isi mentin pozitia pentru perioade lungi de timp se recomanda cea mai buna saltea antiescare pentru a evita problemele ulterioare. Aceste saltele se pot gasi in diverse forme, din cele mai bune materiale si la dimensiuni variate – produsul care se pliaza cel mai bine pe nevoile bolnavului.

Printre avantajele oferite de magazinul ortopedic pe primul loc se afla calitatea produselor care sunt propuse spre vanzare, dar si gama foarte variata de produse din fiecare categorie. In ceea ce priveste carucioarele, acestea pot fi cu antrenare manuala sau electrice din materiale foarte rezistente, precum si scaune pliabile confortabile avand o constructie ergonomica.

Un magazin in care toate serviciile sunt in avantajul clientului

Obiectivul principal al acestui magazin este satisfactia si multimirea consumatorilor si ajutorul oferit bolnavilor pentru ca acestia sa aiba o viata cat mai normala. Toti clientii sunt tratati cu acelasi nivel de atentie si preocupare de catre echipa magazinului ortopedic, iar portofoliul de produse este in permanenta actualizat si imbunatatit.

Magazinul ortopedicofera cele mai bune dispozitive special dedicate persoanelor care sufera de afectiuni locmotorii, la standarde de calitate superioare. In plus, fiecare cumparator va beneficia de consultanta pentru ca produsele cumparate de pe site sa fie cele mai bune, in raport cu nevoile specifice ale persoanei careia ii sunt cumparate. O echipa de profesionisti este in permanenta pregatita pentru a ajuta cumparatorii sa gaseasca produsele recomandate pentru diverse tipuri de afectiuni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button