Magazinul online SafetyOne, un partener de încredere pentru furnizarea de echipamente de protecție (P)

23 dec. 2022
42 Afișari
Magazinul online SafetyOne, un partener de încredere pentru furnizarea de echipamente de protecție (P)
Sursă foto:www.safetyone.ro

În diferitele domenii de activitate, oamenii sunt supuși unor riscuri mai mici sau mai mari. Cei care activează în domeniul medical riscă să intre în contact cu anumite bacterii sau boli contagioase, iar cei care lucrează într-un atelier, de exemplu, riscă să se lovească, să sufere leziuni. Desigur că la angajare le sunt prezentate toate aceste riscuri și deși experiența în domeniu există, unele accidente nu pot fi evitate.

Conform legii, angajatorii sunt obligați să ofere personalului echipamente de protecție. Un magazin de nișă este SafetyOne, ce vine cu o gamă largă de produse de unde atât persoanele juridice, cât și fizice pot achiziționa. De aici pot fi achiziționate echipamente de protectie în funcție de gradul de protecție necesar conform domeniului de activitate.

SafetyOne vă ajută cu articole vestimentare personalizate

Pentru a păstra un anumit cod vestimentar la locul de muncă, unele firme preferă ca angajații să poarte echipamente de aceeași culoare. Indiferent că este vorba de costume medicale sau uniforme, le găsiți pe acestea într-o mare varietate, disponibile la safetyone.ro. În plus de asta le puteți personaliza cu numele firmei și al angajaților. În domeniul medical, de exemplu, acolo unde măștile de protecție sunt utilizate frecvent, numele poate fi vizibil pe uniformă. În acest fel angajații se pot recunoaște mult mai ușor.

De asemenea, sunt și alte domenii în care riscurile asociate cu desfășurarea activității sunt mari: cei care lucrează în ateliere de producție, pe șantier sau la înălțime. În astfel de cazuri sunt necesare echipamente de protecție calitative pentru a preveni accidentele: pot fi necesare articolele vestimentare vătuite, cele pentru vizibilitate, precum și încălțăminte specifică și adaptată sezonului – bocanci de protectie. Toate acestea pot fi achiziționate cu succes de la SafetyOne. De aici se mai pot achiziționa și accesorii precum lanterne, căști și mănuși de protecție.

Câte domenii de activitate, atâtea echipamente de protecție. Nu în cele din urmă, pentru cei din HoReCa, SafetyOne propune articole vestimentare realizate din materiale care păstrează o temperatură optimă a corpului. În plus, acestea sunt și confortabile.Un magazin cu prețuri avantajoase

Există cazuri în care personalul se poate accidenta chiar dacă toate măsurile de siguranță au fost luate. De aceea, angajatorul trebuie să furnizeze un echipament de protecție care să fie util în aceste cazuri. Accidentele nu pot fi 100% prevenite, ce putem face însă este să ne luăm toata măsurile de precauție. Măsuri ce includ și purtarea echipamentelor de protecție, ce fac diferența în gravitatea impactului.

Fiind și producător, SafetyOne poate confecționa uniforme și articole vestimentare la cerere. Astfel că o afacere poate avea un avantaj față de ceilalți competitori și anume uniforme realizate la comandă. Acestea pot fi comandate și realizate fără a fi condiționați de un număr minim de echipamente.

Un furnizor și producător de încredere așa cum este SafetyOne este de luat în calcul atunci când se dorește echiparea angajaților cu îmbrăcăminte de calitate. Indiferent de activitate, vorbim de siguranța oamenilor, așa că este bine să apelăm la un brand ce oferă protecție prin prisma unor echipamente de acest gen.

Date de contact:

0800 800 047

[email protected]

 

Cookies