ARHIVA B365

Magazinul Cocor scapă de executarea silită. Creditarea cu BCR, prelungită

În urma hotărârii anunțate pe Bursa de Valori București s-a aprobat programul de restructurare convenit cu Banca Comercială Română prin care s-a stabilit rescadențarea contractului de credit contractat în 2008 până în iulie, 2015 cu următorul grafic de rambursare: 7 rate de capital lunare în perioada iunie-decembrie 2013, 12 rate de capital lunare în perioada ianuarie-decembrie 2014, 7 rate de capital lunare în perioada ianuarie-iulie 2015.

De asemenea aceeași hotărâre stabiliește transformarea tipului de credit din credit ipotecar în credit de investiții, anularea dobânzilor penalizatoare până la data implementării rescadențării, diminuarea dobânzii curente aplicabilă în prezent de la Euribor la 6 luni + 4.50 p.p/an la Euribor la 6 luni + 4 p.p/an.

„Este o veste foarte bună pentru viitorul magazinului Cocor. Această rescandențare nu poate decât să ne bucure și să confirme încrederea ca ne-am ținut de cuvânt în ceea ce am promis. Timp de doi ani jumătate ne vom concentra toate forțele pe dezvoltarea comercială a magazinului, atragerea unui mix bun de chiriași și creșterea renumelui Cocor, ca magazin românesc cu tradiție, adaptat la schimbările pieței” a declarat domnul Florea Popescu, Președintele Consiliului de Administrație Cocor S.A.

În prezent, Cocor își continuă procesul de încheiere de contracte strategice cu chiriași care să repoziţioneze magazinul ca un proiect pentru tineri, cu centru de fitness, magazine cu articole sportive şi supermarketul Billa la subsol. În ultimele luni,  Cocor a deschis unități ca Terranova, Fiorangelo, LaLa Band, Subway și Billa. Redeschiderea Galeriei Designerilor Români este un alt proiect reușit care reunește nume importante din moda românească, alături de branduri tinere de succes.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button