Magazinul caritabil „O mână de ajutor” și-a deschis ușile, anunță Primăria Capitalei. Banii din vânzarea produselor se vor duce către cauze sociale

06 apr. 2024
11475 afișări
Magazinul caritabil „O mână de ajutor” și-a deschis ușile, anunță Primăria Capitalei. Banii din vânzarea produselor se vor duce către cauze sociale
Magazinul caritabil „O mână de ajutor” și-a deschis ușile, anunță Primăria Capitalei. Banii din vânzarea produselor se vor duce către cauze sociale | Sursa foto: Primăria Municipiului București - Facebook

Magazinul caritabil „O mână de ajutor” s-a deschis vineri, 5 aprilie, anunță Primăria Capitalei. Bucureștenii pot cumpăra de aici, la prețuri modice, obiecte donate, iar banii strânși din vânzarea produselor se vor duce direct către cauze sociale importante.

S-a deschis magazinul caritabil „O mână de ajutor”

Primăria Capitalei a anunțat, pe pagina de Facebook, deschiderea magazinului caritabil „O mână de ajutor”.

Am deschis magazinul caritabil “O mână de ajutor”. De aici puteți cumpăra la prețuri modice obiecte donate, iar banii colectați din vânzarea produselor vor fi folosiți pentru a sprijini direct cauze sociale importante.

Astfel, sumele strânse vor fi reinvestite de Asociația Eco Durabil în materiale educaționale pentru copiii defavorizați și în dispozitive medicale pentru copiii cu nevoi speciale. De asemenea, asociația va contribui la reabilitarea caselor persoanelor aflate în dificultate și va susține implicări active în conservarea mediului înconjurător.

Magazinul se află în incinta Centrului Integrat de Economie Circulară, situat pe Calea Plevnei nr. 98, în Sectorul 1 al Capitalei și va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00, iar sâmbăta programul va fi până la ora 14:00.

Proiectul este implementat de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, alături de Asociația Eco Durabil.

Funcționarea Magazinului caritabil este finanțată prin Platforma de mediu pentru București inițiată de Fundația Comunitară București și ING Bank România, prin runda susținută de ENGIE România.

Centrul Integrat de Economie Circulară a fost inaugurat în urmă cu 3 ani, fiind un proiect pilot în cadrul acordului de colaborare dintre Asociația Eco Durabil și D.G.A.S.M.B., precizează PMB.

De la deschidere și până acum, în cadrul centrului au fost colectate peste 7.800 de tone de produse, cum ar fi îmbrăcăminte, electrocasnice, mic mobilier, veselă, jucării, cărți, produse de igienă și distribuite unui număr de aproximativ 72.000 de persoane din București și din țară.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies