ÎN BUCUREȘTI

Magazinele ENEL din București, Ilfov și Giurgiu vor fi închise luni

Magazinele Enel din orașul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Giurgiu vor fi închise luni, 21 iunie, zi liberă legală, iar serviciul de call center va fi disponibil numai pentru transmiterea indexului, arată un comunicat al companiei.

În celelalte zile, magazinele Enel vor funcţiona după programul obişnuit: în Bucureşti, de luni până vineri, în intervalul 9:00 – 17:00, iar în Ilfov şi Giurgiu, de luni până vineri, în intervalul 8:00 – 16:00.

Cum se face accesul în magazine

Accesul în magazine poate fi făcut inclusiv pe baza unei programări telefonice, apelând 021.9977 şi apăsând tasta 5 (apel cu tarif normal având programul de funcţionare de mai jos). Scopul acestui serviciu este de a creşte gradul de confort al clienţilor şi, în acelaşi timp, de a le pune la dispoziţie servicii de furnizare a energiei în condiţii de siguranţă, în contextul pandemiei COVID-19.

Cea mai mare parte a operaţiunilor pot fi realizate prin canale digitale (site-ul www.enel.ro şi/sau contul MyEnel) sau telefonic şi nu necesită deplasarea în magazinele Enel. De aceea, compania recomandă clienţilor să folosească în continuare opţiunile digitale de comunicare, de primire şi de plată a facturii, precum şi contractarea online.

Astfel, clienţii au la dispoziţie două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button