Un magazin de pe Calea Victoriei, declarat cel mai frumos din lume

de:
24 nov. 2013
8 afișări
Un magazin de pe Calea Victoriei, declarat cel mai frumos din lume

Magazinul redeschis recent pe Calea Victoriei a primit Premiul pentru cel mai frumos magazin din lume dintr-un centru comercial, Premiul pentru inovaţie în pardoseala şi Premiul pentru expunere artistică în cadrul competiţiei internaţionale ARE Design Awards 2011. Pentru acest premiu, Sabion a concurat cu 500 de mari jucatori de pe piata internationala de retail, precum Tiffany’s, Macy’s sau Apple Store. scrie businessmagazin.ro. 

Magazinul, deschis iniţial în cadrul galeriilor comerciale Cocor, a fost relocat pe Calea Victoriei. Investiţia totală în amenajarea magazinului se ridică la circa 800.000 de euro.

„Am aflat de existenţa acestei competiţii în anul 2007, în cadrul unei expoziţii de la Las Vegas la care a luat parte şi Casa de Bijuterii Sabion. Deschisesem de doar câteva luni un magazin la Cluj, însă termenul de înscriere expirase la vremea respectiva”, îşi aminteşte Claudiu Bologa, cel care a fondat afacerea în Târgu-Mureş, în urmă cu 15 ani.

Casa de Bijuterii Sabion a luat nastere in anul 1998, ca o mica afacere de familie, din pasiunea lui Claudiu Bologa pentru arta realizarii bijuteriilor. Pasiunea a evoluat odata cu dezvoltarea afacerii, iar astazi, celor 16 magazine Sabion din ţară li se adaugă Galeriile Sabion deschise pe Calea Victoriei 68-70.

Cookies