Magazin cu produse columbofile pentru păsările tale, la un click distanță (P)

05 mai 2022
51 Afișari
Magazin cu produse columbofile pentru păsările tale, la un click distanță (P)
Magazin cu produse columbofile pentru păsările tale, la un click distanță (P)

Aria columbofiliei se dezvoltă tot mai mult și din ce în ce mai multe persoane aleg această carieră. Creșterea porumbeilor este o activitate extrem de frumoasă și benefică pentru întregul organism. Păsările au nevoie să le îngrijești foarte bine, dar te și răsplătesc, dezvoltând un oarece atașament față de crescător.

Dacă ai ales această carieră, ai un întreg magazin cu produse columbofile pentru păsările tale! Este vorba despre site-ul produsecolumbofile.ro. Pe acest site ai la dispoziție o gamă largă de produse pentru porumbei care se extind în mai multe categorii. Ai posibilitatea de a comanda online cuibare din carton, cârlige, încălzitoare pentru adăpătoare, hrănitoare, cât și vaccin porumbei.

Vaccinul este împotriva anumitor infecții, care asigură diferite durate ale imunității. Planul de vaccinare este diferit de la porumbeii maturi la cei pui și se administrează în anumite perioade ale anului. Pe site ai detaliate aceste informații, în cazul în care nu ai un medic veterinar în apropiere. Îngrijirea porumbeilor este reprezentată de mai multe aspecte, nu doar hrănirea lor.

Asigură-le porumbeilor tăi condiții bune în care să se dezvolte!

La fel ca în rândul oricărui animal sau pasăre, porumbeii au nevoie de anumite condiții să se dezvolte frumos și armonios. Pentru a merge cu ei la concursuri, ei trebuie să fie în formă. În acest fel, trebuie să le asiguri condiții bune pentru a se dezvolta, de la curățenie, apă și mâncare, până la spațiile de izolare și carantinare.

Porumbeii se pot îmbolnăvi foarte ușor și pot extinde aceste stări și la celelalte păsări. Dacă nu ai încă un spațiu amenajat pentru ca ei să fie protejați, acum e timpul să îl faci! În cazul în care unul sau mai mulți se îmbolnăvesc cu viroze contagioase, atunci vei avea mari bătăi de cap pentru a-i trata pe toți.

Așadar, construiește un spațiu în care păsările bolnave să fie izolate, unde să le oferi apă și mâncare separat de ceilalți și unde să îi poți trata pentru condiția lor. De asemenea, curățenia este și ea foarte importantă.

Comandă online produsele necesare pentru păsările tale!

Site-ul produsecolumbofile.ro îți pune la dispoziție o mulțime de produse specifice porumbeilor: de la vaccinuri eficiente, până la accesoriile necesare pentru aceste minunate păsări. Tot pe site vei vedea și colecții populare de la Aviform, Rohnfried, Beyers, Giantel, Dac Pharma și Cest Pharma. Poți selecta produsele în funcție de aceste colecții și vei vedea doar cele din aceste categorii.

Magazinul online îți oferă șansa de a discuta cu specialiștii în materie de columbofilie. Vei putea lua legătura cu ei prin chat și soluționa nelămuririle tale. Cu ajutorul produselor corespunzătoare, special concepute pentru porumbeii voiajori, păsările tale vor fi de invidiat și pregătite oricând să câștige orice cursă!

Prin administrarea tratamentelor corecte, porumbeii vor fi protejați de bolile sezoniere și vor fi într-o formă excelentă pe toată durata anului. Comandă online toate acele produse necesare pentru porumbei, pentru a le îmbunătăți viteza, randamentul la concursuri și pentru a le susține imunitatea.

Contact:

contact@produsecolumbofile.ro

0773774303

Cookies