Mafia trotinetelor electrice, în șir indian pe un trotuar din Sectorul 1 al Capitalei. Un bucureștean le-a văzut și le-a dus în altă parte, o oră și jumătate a durat

30 iun. 2023
36874 afișări
Mafia trotinetelor electrice, în șir indian pe un trotuar din Sectorul 1 al Capitalei. Un bucureștean le-a văzut și le-a dus în altă parte, o oră și jumătate a durat
Mafia trotinetelor electrice, în șir indian pe un trotuar din Sectorul 1 al Capitalei. Un bucureștean le-a văzut și le-a dus în altă parte, o oră și jumătate a durat. Sursa foto: Facebook/ Iubesc Bucureștii Noi

Mafia trotinetelor electrice s-a întors și, de data aceasta, a fost văzută în Bucureștii Noi. Un bărbat le-a observat și s-a gândit să destrame grupul. A stat o oră și jumătate să le mute în altă parte și să asigure pacea pietonilor.

„E ceva conspirație?”

Un bucureștean a surprins mafia trotinetelor în Sectorul 1 al Capitalei, în Cartierul Bucureștii Noi. Trotinetele erau așezate în șir indian și ocupau un trotuar întreg.

Bărbatul nu a înțeles ce s-a întâmplat cu ele, dacă e vreo conspirație sau, pur și simplu, o întrunire. El a postat o imagine cu trotinetele pe pagina de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi”, cerându-le ajutorul internauților în lămurirea situației:

Cine lasă trotinetele astea aici la Podul Constanța? E ceva conspirație sau e întrunirea gherțoilor de la țară? Am stat o oră jumate să le duc undeva decent.” a scris M. M.

Bucureșteanul a stat mai mult de o oră să mute fiecare trotinetă în parte, într-un loc decent, iar o trecătoare l-a observat.

Femeia l-a felicitat pe bărbat și a spus că nu multe persoane ar fi făcut acest lucru:

Felicitări, ieri pe la 17 și ceva erai acolo și le duceai singur sus la pod. Felicitări! Nu mulți ar face asta.” – A. B.

Un internaut a spus că accesul cu trotinete electrice pe pod este interzis și, tocmai de aceea, majoritatea oamenilor aleg să le lase acolo.

Nu poți trece cu ele dincolo de pod. Este zonă restricționată în aplicație și gherțoii merg până la limita unde pot închide cursa.” – G. A.

Mafia trotinetelor electrice din Militari

În urmă cu aproximativ două luni, mafia trotinetelor electrice a fost surprinsă pe un trotuar din Militari, acolo unde așteptau să traverseze strada.

Mai multe trotinete electrice au fost lăsate pe un trotuar din zona Militari, lângă școala cu numărul 157. Un bucureștean a observat acest lucru și s-a gândit să facă o postare pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Bărbatul a făcut chiar și o remarcă pentru cei care au deranjat trecătorii prin modul în care au lăsat trotinetele, anume:

Trotinetiști, ce să le ceri?”

Postarea respectivă a strâns zeci de reacții din partea internauților. Unul dintre ei a spus că trotinelele respective formează o „mafie”, intitulată „Mafia trotinetelor”, de unde și numele.

Mafia trotinetelor electrice din Militari
Mafia trotinetelor electrice din Militari. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Te-ar putea interesa și:

Cookies