ARHIVA B365

MAE: Un român a murit în atentatul de la Nisa

Ministerul Afacerilor Externe anunţă cu profund regret decesul unui cetăţean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autorităţile franceze au confirmat decesul. Procedura de identificare a corpului neînsufleţit al victimei de cetăţenie română, efectuată de către autorităţile franceze, s-a finalizat în urmă cu puţin timp, cu sprijinul autorităţilor române„, informează MAE, printr-un comunicat de presă.

Copilul şi mama sa au fost identificaţi printre răniţi, aflându-se internaţi în două spitale din Nisa, iar starea lor de sănătate evoluează pozitiv, potrivit sursei citate.

Reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia şi consulul onorific la Nisa se află alături de familia cetăţeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

De asemenea, reprezentanţii ambasadei României la Paris menţin legătura cu celula de criză instituită de autorităţile franceze. „Ministerul Afacerilor Externe adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate şi va acorda întreaga asistenţă necesară în continuare”, se mai menţionează în comunicat.

 

VEZI ŞI Al patrulea român este dat DISPĂRUT, după atentatul de la Nisa


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button