ARHIVA B365

MAE a lansat pe site o secţiune dedicată organizării alegerilor prezidenţiale în străinătate

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Conform atribuţiilor legale, Ministerul Afacerilor Externe desfăşoară procedurile de organizare la misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României din străinătate a alegerilor pentru Preşedintele României din 2014.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Crește numărul secțiilor de votare din Republica Moldova 

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: În scopul informării asupra organizării şi desfăşurării acestor alegeri în străinătate, pe pagina de internet a MAE poate fi accesată secţiunea „Alegeri pentru Preşedintele României 2014″, la adresa: http://www.mae.ro/prezidentiale-2014. Aceasta va conţine, în prima parte, cele mai importante informaţii referitoare la atribuţiile Ministerului Afacerilor Externe iar, în a doua parte vor figura informaţii cu privire la activitatea Biroului electoral pentru secţiile de votare din străinătate nr. 48, care gestionează buna organizare şi desfăşurare a alegerilor în străinătate.
De asemenea, pe pagina de internet indicată au fost postate informaţii privind procedura de acreditare a reprezentanţilor externi ai mass-media şi a observatorilor externi.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Pagina de internet dedicată alegerilor prezidenţiale va fi actualizată permanent, pe măsură ce vor fi disponibile noi informaţii.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să se informeze din timp asupra procedurii de vot, pentru a-şi putea exercita dreptul de vot în străinătate în bune condiţii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button