Machete nu are ochi pentru românce: ce i-a plăcut în schimb la Bucureşti

de:
28 mart. 2012
Machete nu are ochi pentru românce: ce i-a plăcut în schimb la Bucureşti

Danny Trejo, cunoscut pentru rolul Machete, spune că a venit de o lună la Bucureşti şi va sta aici până la sfârşitul lunii aprilie. Chiar dacă spune că româncele sunt frumoase, actorul declară că nu are ochi decât pentru iubita sa, care i se va şi alătura la Bucureşti, în curând.

Trejo oferă detalii despre cum şi-a petrecut timpul liber: „În zilele în care nu am avut filmări, cum a fost duminică, am ieşit la o plimbare pe Calea Victoriei. Am vizitat câteva muzee şi am fost în restaurante, unde am mâncat foarte bine.” – declară actorul, pentru Libertatea.

Cât despre rolul pe care îl filmează aici, în filmul Dead in Tombstone ce va apărea în 2013, Trejo a declarat că „joc rolul lui Guerro Hernandez, liderul unei grupări de răufăcători pe nume Blackwater. La un moment dat fac o înţelegere cu diavolul, jucat de Mickey Rourke, pentru a putea să mă întorc din morţi, ca să mă răzbun. Este un western-thriller regizat de Roel Reine şi făcut de Universal Pictures la studiourile de la Castel Film.”