Mașină în flăcări pe A2. Traficul a fost oprit

de:
06 mai 2013
0 Afișari
Mașină în flăcări pe A2. Traficul a fost oprit

Un autoturism a luat foc, luni, în jurul orei 17.35, pe Autostrada Soarelui A2. Cele cinci persoane care se aflau în mașină au reușit să iasă la timp și nu au suferit răni grave, potrivit polițiștilor prezenți la fața locului.

Șoferul a încercat să folosească stingătorul pentru a domoli flăcările, dar focul s-a extins rapid, informează Antena 3.

Din cauza incendiului, traficul pe A2 spre București a fost oprit și s-au format cozi kilometrice pe A2. Incendiul s-a produs la kilometrul 144, la circa 200 metri de punctul de taxare de pe Autostrada București – Constanța, de la Fetești. Traficul s-a reluat pe o bandă secundară și va fi reluat pe toate benzile după circa 15-20 minute, până când echipajul sosit la fața locului va efectua o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului și vor muta mașina de pe carosabil.

Pasagerii autoturismului Volvo S40, produs în anul 2004 și înmatriculat în București, se îndreptau către Capitală, când mașina lor a fost cuprinsă de flăcări.

Până acum s-au produs mai multe explozii ușoare, iar mașina a fost distrusă în totalitate.

În jurul orei 17.50, pompierii au reușit să ajungă la fața locului și să stingă incendiul. Singurele flăcări care nu au putut fi domolite imediat de pompieri proveneau de sub caroseria mașinii.

Cookies