„M-a lovit cu pumnii și cu picioarele”. O mamă din București a sunat la 112, după ce a fost bătută de fiul său. Polițiștii au găsit droguri în camera lui

18 sept. 2023
278 Afișari
„M-a lovit cu pumnii și cu picioarele”. O mamă din București a sunat la 112, după ce a fost bătută de fiul său. Polițiștii au găsit droguri în camera lui
„M-a lovit cu pumnii și cu picioarele”. O mamă din București a sunat la 112, după ce a fost bătută de fiul său. Polițiștii au găsit droguri în camera lui. Imagine simbol: Unsplash

O femeie din București a fost bătută de fiul său și a sunat la 112 pentru a primi ajutor. Polițiștii au găsit în camera bărbatului peste 100 de plicuri cu substanțe interzise.

Femeia a fost lovită cu pumnii și cu picioarele

Un bărbat din Capitală s-a ales cu brățară de monitorizare la picior și ordin de protecție provizoriu, după ce și-a agresat mama. Individul este cercetat pentru violență în familie și deținere de substanțe interzise, după ce i-au fost găsite în cameră peste 100 de plicuri cu „praf alb”.

Potrivit Antena 3 CNN, mama bărbatului ar fi declarat că fiul său a bătut-o cu pumnii și cu picioarele și a simțit nevoia să le ceară ajutorul polițiștilor.

Totodată, femeia a spus că băiatul ei a mai fost în pușcărie în trecut, timp de 7 ani, iar, în ultimul timp, era vizitat de tot felul de persoane necunoscute:

Ne-am certat. Eu mă duceam la serviciu și nu puteam să dorm noaptea. Veneau tot felul de indivizi la ușă care spuneau că au treabă cu băiatul meu. M-a luat la bătaie, a început să dea cu pumnii și cu picioarele.

Am chemat Poliția și în timpul anchetei au fost găsite mai multe pliculețe de prafuri. Eu nu știam de ele. A făcut șapte ani de pușcărie și acum s-a apucat tot de droguri.”

Evenimentul a avut loc într-o locuință din Sectorul 5 al Capitalei.

Victima nu a solicitat îngrijiri medicale

În urma primirii apelului, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a ajuta victima și a face cercetările necesare:

La data de 16 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 18.30, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urma unor divergențe verbale, fiul ei ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau într-un apartament, situat în Sectorul 5.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, pentru protejarea victimei și dispunerea măsurilor legale”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Când au ajuns în locuință, polițiștii au observat că bărbatul avea un comportament suspicios, așa că au început să percheziționeze casa, cu acordul femeii agresate.

Astfel, în camera agresorului au fost găsite 105 plicuri ce conțineau praf alb, susceptibil de a avea efect psihoactiv, informează Gândul.

Persoana vătămată nu a necesitat îngrijiri medicale, ori transportul la o unitate medicală”, transmite sursa citată.

Bărbatul a fost dus la sediul subunității, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

În plus, față de fiul victimei a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, fiindu-i montată și o brățară de monitorizare electronică.

Cercetările sunt continuate de către Secția 19 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Cu privire la substanțele susceptibile a avea efect psihoactiv, a fost sesizată Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București”, menționează Poliția București, citată de Gândul.

Te-ar putea interesa și:

Cookies