Luxul, la hiperofertă: Reduceri de sute de mii de euro, într-un ansamblu din nordul Capitalei

de:
29 oct. 2012
0 Afișari
Luxul, la hiperofertă: Reduceri de sute de mii de euro, într-un ansamblu din nordul Capitalei

Compania va derula o campanie promoţională cu reduceri de preţuri, care pot ajunge la sute de mii de euro pentru locuinţele din acest proiect. „Reducerile reflectă realitatea din piaţă, iar nivelul discount-urilor variază în funcţie de un complex de factori, cum ar fi: mărimea terenului pe care este amplasată vila, suprafaţa construită, numărul de camere, gradul de finisare, poziţia în cadrul complexului, facilităţi (piscină, suprafaţă grădină etc.). Dacă anul trecut nu existau în complex case cu preţuri mai mici de 550.000 euro, acum o vilă de lux cu suprafaţa de 325 mp poate fi achiziţionată cu 285.000 euro + TVA”, au declarat oficialii dezvoltatorului, pentru Wall-Street.ro.

Până acum, vilele din complexul rezidenţial de lux au fost destinate cu precădere închirierilor. Până în prezent, circa 40 de vile sunt închiriate şi doar şase au fost cumpărate, iar pentru încă cinci se poartă discuţii avansate pentru vânzare.

În prezent, dezvoltatorul vrea să crească volumul vânzărilor şi, pentru a dinamiza numărul contractelor, a decis să lanseze o companie de marketing prin care să promoveze reducerile de preţuri din complex. Astfel, până pe 15 decembrie, compania va avea reduceri de preţuri atât pentru vilele finalizate, cât şi pentru cele aflate în curs de finisare. Preţul unei vile de 325 mp pleacă de la 285.000 euro pentru unităţile nefinisate şi ajunge la 385.000 euro pentru cele complet finisate.

Proiectul Oxford Gardens, situat în nordul Bucureştiului, vizavi de Şcoala Americană, în vecinătatea pădurii Băneasa, cuprinde 204 vile exclusiviste, dispuse în jurul parcurilor ansamblului. Proprietăţile beneficiază de loturi private cu suprafeţe cuprinse între 400 mp şi 1.300 mp, cu grădini şi terase generoase, iar unele dintre ele cu piscine. Vilele au suprafeţe cuprinse între 350 mp şi 650 mp construiţi. Proiectul rezidenţial are şi un complex sportiv dotat cu terenuri de tenis şi baschet.

Cookies