ARHIVA B365

Lux gastronomic în Bucureşti: Carne de vită la 1700 lei kilogramul

Hugo Desnoyer, cunoscut în Franţa drept „măcelarul pentru staruri”, furnizor al Palatului Elysée a deschis la Bucureşti o măcelarie împreună cu Cristian Preotu, General Manager al lanţului de delicaterii Le Manoir. Măcelăria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen în Bucureşti, a fost deschisă cu o investiţie de 150.000 de euro şi aşteaptă în primul an o cifră de afaceri de 500.000 de euro, scrie zf.ro.

Bucureştenii găsesc aici vinuri exclusiviste şi brânzeturi franţuzeşti, specialităţi de carne precum vită Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hrănite cu cereale şi iarbă, dar şi pui De Bresse şi de Patis, consideraţi cei mai buni pui din lume, crescuţi cu cereale şi ceaiuri pentru digestie. Preţul pentru un kilogram de vită se încadrează între 250 şi 1700 de lei.

Măcelăria de află pe strada Puţul lui Zamfir, nr.60.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button