Lupu, un cățel care a stat nedrept de mult închis într-un țarc de la Protecția Animalelor „E minunat. E un soi de Shiba Inu, și e urgent să-i găsim o familie”

26 apr. 2024
27269 afișări
Lupu, un cățel care a stat nedrept de mult închis într-un țarc de la Protecția Animalelor
Lupu, un cățel care a stat nedrept de mult închis într-un țarc de la Protecția Animalelor "E minunat. E un soi de Shiba Inu, și e urgent să-i găsim o familie" | Sursă foto: Protecția Animalelor CJ Ilfov

Un cățel în vărstă de trei ani, botezat Lupu, a fost lăsat, din păcate, în grija unui adăpost din Brănești…de luni de zile. Blănosul așteaptă nerăbdător în spatele țarcului ca cineva să-l ia acasă și să-i ofere multă iubire.

Lupu, un cățel care așteaptă un miracol de luni de zile într-un adăpost

Cățelul Lupu, un Shiba Inu de trei ani, încă stă singur într-o cușcă din adăpostul din Brănești. Cei de la adăpost speră ca cineva să-l adopte și să-i ofere viața pe care o merită.

A fost postat joi, 25 aprilie, pe pagina de Facebook Protecția Animaleleor CJ Ilfov un mesaj prin care se explică situația lui Lupu:

Lupu’ îl strigăm. Este un câine absolut minunat și totuși stă în spatele gratiilor de luni bune. E un soi de Shiba Inu. Are 3 ani. E urgent să-i găsim o familie. În primul rând, pentru el. Pentru că ne dorim să-i schimbăm viața. Apoi, pentru situație în general. Adăpostul de la Brănești nu e plin, e arhiplin. Niciodată nu s-a practicat eutanasia și nu se va practica. Dar avem nevoie de ajutor, să ne ajutați cu distribuirea. Să reușim să dăm spre adopție cât mai multe suflete. Locul animalelor nu e în adăposturi. Locul animalelor e lângă noi.

Situația la adăpost este alarmantă, iar fiecare efort se concentrează pe găsirea unor case iubitoare pentru fiecare animăluț.

Sprijinul comunității este crucial pentru distribuirea informațiilor și pentru încurajarea adopțiilor, astfel încât să se ofere cât mai multe șanse la un cămin decent tuturor sufletelor nevinovate.

Ce trebuie să știi despre un Shiba Inu

Toată lumea probabil a auzit de povestea celebrului Hachiko, câinele care și-a așteptat stăpânul în același loc timp de ani de zile. Ei bine, Hachiko era un suberb Akita Inu, rudă apropiată cu Shiba Inu.

Shiba Inu este una dintre cele mai vechi rase de câini din Japonia, fiind crescuți pentru a vâna speciile mai mici de păsări, dar și animalele mai mari, cum ar fi mistreții.

Iată câteva informații despre această rasă de câini:

  • Este un câine potrivit pentru persoanele cu experiență în intreținerea animalelor;
  • Necesită îngrijire și periaj al blănii la fiecare două zile;
  • Se bucură de plimbări active;
  • Este un câine comunicativ și vocal;
  • Ar putea necesita dresaj pentru a trăi cu alte animale de companie.

Poate vrei să citești și:

Cookies