ÎN BUCUREȘTI

Lupta cu bâzâitorii continuă și toamna. PMB a început al 11-lea tratament de combatere a țânțarilor

Lupta cu bâzâitorii continuă și toamna. PMB a început al 11-lea tratament de combatere a țânțarilor, potrivit informațiilor transmise prin intermediul unui comunicat de presă.

Lupta cu bâzâitorii continuă și toamna. PMB a început al 11-lea tratament de combatere a țânțarilor, potrivit informațiilor oficiale transmise prin intermediul unui comunicat de presă.

Lupta cu bâzâitorii continuă și toamna

Sursă foto: Facebook/ Primăria Municipiului Bucureşti

Aparent, tratamentele împotriva bâzâitorilor nu se opresc o dată ce vine și sezonul mai răcoros. Astfel, Primăria Municipului București, prin Compania Municipală Eco Igienizare, a început joi, 16 septembrie 2021, tratamentul de combatere a țânțarilor cu numărul 11. Toată planificarea decurge conform Programului Unitar de Acțiune pentru anul 2021.

Recomandăm și: Primăria Capitalei continuă lupta cu șobolanii. Începe al treilea tratament de deratizare

Dacă vremea va fi prietenoasă, activitatea de dezinsecție se va desfășura în fiecare zi, în intervalul orar 21:30 – 05:30.

Tratamentele de combatere împotriva bâzâitorilor vor începe să se aplice de la periferie spre interiorul Bucureștiului. Ce zone sunt vizate:

 • spațiile verzi de pe aliniamentele stradale și din zonele rezidențiale,
 • parcurile aflate în administrarea Primăriei Capitalei,
 • spațiile verzi ale instituțiilor subordonate Municipalității (spitalele, cimitirele, căminele de elevi, locuințele sociale, parcările de reședințe, etc.)

PMB a început al 11-lea tratament de combatere a țânțarilor

Zonele din București în care se va aplica tratamentul:

 • În Sectorul 1 – 1264 de străzi, 27 de parcuri, 9 baze sportive, 21 de unități militare, 10 cimitire, 17 spitale, 3 complexuri studențești, 2 locații ale TVR, Grădina Zoologică;
 • În Sectorul 2 – 1026 de străzi, 38 de parcuri, 2 baze sportive, 3 unități militare, 7 cimitire, 13 spitale;
 • În Sectorul 3 – 768 de străzi, 8 parcuri, 6 baze sportive, 3 cimitire, 3 spitale, 1 complex studențesc, 1 unitate militară;
 • În Sectorul 4 – 643 de străzi, 6 parcuri, 1 bază sportivă, 8 unități militare, 7 cimitire, 9 spitale;
 • În Sectorul 5 – 1002 de străzi, 11 parcuri, 5 baze sportive, 20 de unități militare, 9 cimitire, 3 spitale;
 • În Sectorul 6 – 657 de străzi, 16 parcuri, 1 bază sportivă, 20 de unități militare, 10 cimitire, 1 spital.

Recomandăm și: Clotilde Armand: Un angajat al Primăriei Sector 1 de la Urbanism a fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii

Operatorii Companiei Municipale Eco Igienizare vor acționa cu:

 • 12 utilaje de mare capacitate ultra low volume (ULV);
 • 6 autoutilitare Dokker. Acestea sunt dotate cu atomizoare portabile de tip fogger.

MICROSIN este substanța folosită pentru combaterea țânțarilor. Insecticidul este aprobat de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională de Biocide, pentru utilizarea la exterior, în zonele rezidențiale și recreaționale. Produsul nu provoacă efecte adverse asupra organismului uman și a mediului înconjurător. În caz de contact direct poate provoca iritații ale căilor respiratorii, iar din acest motiv tratamentele se desfășoară noaptea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button