Luni, RADET face probe la căldură

de:
22 sept. 2013
0 Afișari
Luni, RADET face probe la căldură

Potrivit prevederilor legale în vigoare, RADET începe să furnizeze căldură permanent în apartamentele bucureştenilor atunci când temperatura scade, trei nopţi la rând, sub 10 grade Celsius.

Astfel, începând de luni, 23 septembrie 2013, pentru a evita incidentele ce pot apărea la încărcarea instalaţiilor, asociaţiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul blocurilor sunt finalizate, informează RADET într-un comunicat remis B365.ro.

Potrivit RADET, pe parcursul sezonului de încălzire, debranşarea instalaţiilor interioare şi pentru apa caldă menajeră este interzisă, conform legii. Totodata, pentru a evita incidentele ce pot aparea odata cu incarcarea instalatiilor, Asociatiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si lucrarile ion interiorul imobilelor sunt finalizate.

 

Cookies