Luna iunie a fost plină de sancționări în S6. Polițiștii locali au dat amenzi în valoare de 880.700

06 iul. 2021
219 Afișari
Luna iunie a fost plină de sancționări în S6. Polițiștii locali au dat amenzi în valoare de 880.700

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6 au dat amenzi în valoare de 880.700, în luna iunie, pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice și a curățeniei în sector.

Poliția Locală a dedicat luna iunie 2021 principalei atribuții din Legea 155/20210, și anume, asigurarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru combaterea actelor de comerţ ambulant neautorizat pe raza administrativ teritorială a Sectorului 6.

Luna iunie a fost plină de sancționări în S6

Astfel, polițiștii locali din Sectorul 6 au acționat și au desfășurat acțiuni pentru a identifica grupurile de cetățeni care consumă alcool până târziu în noapte, în apropierea caselor/ locuințelor. De asemenea, polițiștii au desfășurat acțiuni și pentru depistarea cetățenilor care încălcă normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Recomandăm și: Mii de mașini abandonate, descoperite în Sectorul 6. Câte au fost ridicate de Poliția Locală până acum

„Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6 au acţionat în conformitate cu atribuțiile și au desfăşurat acţiuni pentru identificarea grupurilor de persoane care consumă alcool până la ore târzii în zonele limitrofe locuinţelor și depistării persoanelor care încalcă în mod repetat prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.”, anunță Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 într-un comunicat.

Polițiștii locali au dat amenzi în valoare de 880.700

Luna iunie a fost plină de amenzi în Sectorul 6. Astfel, polițiștii locali:

  • au legitimat 1.759 de persoane,
  • au identificat 36 de persoane fără domiciliu,
  • au aplicat 291 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 136.100 de lei,
  • dintre acestea au dat 22 de avertismente.

Recomandăm și: Sectorul 6 va avea un nou parc „destul de mare”. Unde va fi amplasat (FOTO)

Polițiștii locali au luat măsuri și în ceea ce privește comerțul ambulant „pe trotuar” sau neautorizat, în conformitate cu H.C.G.M.B. 118/2004 privind exercitarea activității de comercializare pe principalele rețele stradale. Astfel:

  • au fost legitimate 1.617 de persoane,
  • au fost aplicate 704 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 744.600 de lei,
  • dintre acestea 76 au fost avertismente.

„Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 informează că acţiunile de control au caracter permanent, aplicându-se de câte ori va fi cazul sancţiuni contravenţionale cu scopul de a menține curăţenia și ordinea publică în Sectorul 6.”, a conchis Direcția Generală de Poliție Locală Sector 6 în comunicatul transmis.

Cookies