Luna aprilie începe cu temperaturi de vară în București: 31 de grade Celsius. ANM a anunțat prognoza meteo pentru perioada 1-5 aprilie

01 apr. 2024
608 Afișari
Luna aprilie începe cu temperaturi de vară în București: 31 de grade Celsius. ANM a anunțat prognoza meteo pentru perioada 1-5 aprilie
Luna aprilie începe cu temperaturi de vară în București: 31 de grade Celsius. ANM a anunțat prognoza meteo pentru perioada 1-5 aprilie. Foto simbol: Unsplash/ Tobias Weinhold

Luna aprilie a început cu temperaturi destul de ridicate în București. Deși este încă primăvară, astăzi vor fi temperaturi specifice lunii iunie.

Meteorologii au transmis cum va fi vremea în Capitală săptămâna aceasta.

Vom avea o săptămână însorită și călduroasă în București

E timpul să vă scoateți hainele de primăvară din dulap, pentru că vremea se încălzește semnificativ în București.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a transmis prognoza meteo pentru perioada 1-5 aprilie 2024. Vremea va fi călduroasă și însorită în perioada următoare, iar temperaturile se vor menține peste 20 de grade Celsius.

Astăzi, 1 aprilie 2024, cerul va fi senin iar temperatura maximă va atinge 31 de grade Celsius (nu, nu este o glumă de 1 Aprilie 😆). Temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius, iar vântul va sufla ușor, cu o viteză de 5 m/s.

Marți, 2 aprilie, temperaturile vor mai scădea, însă nu va fi frig. Cerul va fi variabil, iar temperatura maximă va fi de 24 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 14 grade Celsius, iar vântul va sufla cu o viteză de 5 m/s.

Miercuri, 3 aprilie, cerul va fi în continuare variabil. Temperatura maximă va atinge 22 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 8 grade Celsius. Vântul va sufla puternic, cu o viteză de 18 m/s.

Joi, 4 aprilie, cerul va fi parțial noros, însă nu sunt anunțate ploi. Temperatura maximă se va menține în jurul a 22 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 10 grade Celsius. Vântul va sufla ușor, cu o viteză de 9 m/s.

Vineri, 5 aprilie, temperaturile vor crește din nou. Cerul va fi variabil, temperatura maximă va ajunge la 24 de grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius. Vântul va sufla ușor, cu o viteză de 5 m/s.

Te-ar putea interesa și:

Cookies