Luminiţa Anghel, suspectată de evaziune fiscală

de:
01 sept. 2015
0 Afișari
Luminiţa Anghel, suspectată de evaziune fiscală

Potrivit informaţiilor obţinute în exclusivitate de SpyNews.ro, se pare că în urma expertizei contabile efectuată în dosarul de evaziune fiscală instrumentat de procurorii anticorupţie pe numele lui Bogdan Friedrich şi Luminiţa Anghel, societăţile comerciale deţinute de cei doi, Bogdan Friedrich – acţionar majoritar, Luminiţa Anghel – acţionar minoritar au păgubit statul român cu aproape un milion de euro.

Astfel, conform expertizei, Luminiţa Anghel Entertainment a dat o prejudiciat statul cu 1.428.828 lei, în timp ce Luminiţa Anghels Show a păgubit statul cu 2.405.582 lei.

În faţa procurorilor, avocaţii cântăreţei au susţinut că acesta nu a beneficiat de niciun leu din aceste sume, care ar fi fost retrase de către iubitul şi partenerul de atunci al artistei, Bogdan Friedrich.

Totuşi, în acest moment este cert că Luminiţa Anghel este acuzată de evaziune fiscală, firmele ei au făcut pagube de milioane şi, la finalizarea anchetei, ar putea fi trimisă în judecată. Pedepsa pentru evaziune fiscală se ridică până la opt ani de închisoare.

Cookies