Lui Piedone i s-a oferit un avion

de:
03 iul. 2012
0 Afișari
Lui Piedone i s-a oferit un avion

„De-a lungul timpului, ca Primar, Cristian Popescu – Piedone a primit diverse sesizări şi solicitări ciudate, însă, de departe, cea mai hazlie dintre ele a venit pe 2 iulie, din partea unei companii care îşi desfăşoară activitatea pe raza Sectorului 4.” – arată un comunicat al Primăriei.

după ce a obţinut de la Consiliul Local Sector 4 eşalonarea plăţii datoriei către Buget, compania achitându-şi la zi ratele, a mai rămas cu o obligaţie de plată. Deşi suma restantă poate fi achitată până cel mai târziu în anul 2015, conducerea acestei companii s-a gândit la o modalitate cât se poate de originală, prin care creanţa să fie stinsă: a propus Primarului Cristian Popescu – Piedone darea în plată spre Primăria Sectorului 4 a unui ….avion de linie, tip MD- 83!!!

„Noi avem nevoie de bani la Bugetul Local, nu de avioane! Dacă doresc să ne ajute în acest sens, îndeplinindu-şi obligaţia de contribuabili, să vândă avionul şi să achite datoria!”, a declarat Primarul Cristian Popescu – Piedone. Amuzat de situaţie, Edilul Sectorului 4 a adăugat: „Îmi cer scuze, aeroport încă nu am construit, avem doar un heliport, în Parcul Lumea Copiilor, pe care nu pot ateriza în niciun caz avioane de linie!”.

Cookies