Lui Piedone i-ar plăcea ca fiul său să-i fie „moștenitor” la Primăria Sectorului 5. Între timp, așteaptă la închisoare scrisori de la fani. Le dă și adresa

17 mai 2022
214 Afișari
Lui Piedone i-ar plăcea ca fiul său să-i fie
Lui Piedone i-ar plăcea ca fiul său să-i fie "moștenitor" la Primăria Sectorului 5. Între timp, așteaptă la închisoare scrisori de la fani. Le dă și adresa. Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a transmis un nou mesaj din închisoare. Le dă de înțeles locuitorilor Sectorului 5 că fiul său ar putea să-l înlocuiască la Primărie. De asemenea, anunță că le duce dorul cetățenilor și îi îndeamnă să trimită scrisori la Penitenciarul Rahova.

Anunțul lui Piedone din închisoare: fiul său i-ar putea continua proiectele de la Sectorul 5

Cristian Popescu Piedone îi anunță pe cetățeni, din închisoare, că discută destul de des cu fiul său Vlad. Primarul de la 5 spune că băiatul lui are 32 de ani și a rămas stâlpul familiei, iar tot ce știe o știe de la tatăl lui. Astfel, Piedone dă de înțeles că Vlad Popescu Piedone ar putea să-i succeadă la PS5:

„Discut mai mereu cu fiul meu Vlad ! El, tânărul și bunul meu Vlad, a rămas stâlpul familiei noastre! Are 32 de ani. E copt, pentru că s-a copt lângă mine! Ața că știe exact ce mi-am dorit pentru comunitatea noastră! Și cu sprijinul VOSTRU, Vlad va face tot ceea ce este nevoie și tot ceea ce trebuie pentru ca imposibilul să devină posibil în Sectorul 5!”, a transmis Piedone pe Facebook.

În acest fel, Cristian Popescu Piedone îi asigură pe locuitorii Sectorului 5„orcii nu vor mai pune ghearele pe această bucată din țară”. Primarul le amintește oamenilor că, la 2 ani de când a preluat mandatul în S5, deciziile sunt luate exclusiv de oamenii din comunitate, iar banii publici sunt cheltuiți doar pentru nevoile comunității.

Primarul așteaptă scrisori din partea oamenilor la Penitenciarul Rahova

Piedone îi anunță pe oameni că le duce dorul. Ba chiar îi este dor și de clătitele și gogoșile „pe care prietenele mele din cartiere mi le ofereau în fața blocurilor”.

Primarul de la 5 îi asigură pe locuitorii sectorului că echipa lui își continuă treaba în tot acest timp.

Fanii sunt îndemnați să-i trimită scrisori pe hârtie, pentru că „în pușcărie așa este”.

„Așa că vă aștept, cu drag, scrisorile pe adresa:
Destinatar: Popescu Cristian Victor Piedone,
Penitenciarul Rahova,
Șoseaua Alexandriei nr. 154,
Sectorul 5,
București,
cod Postal 51527”, a transmis Piedone din închisoare.

Cookies