Lui George Buhnici i-a plăcut să se uite în gura mare la (scuzați!) “țâțe și buci” la mare, acum plătește. 20.000 de lei amendă de la CNCD pentru declarații misogine

31 aug. 2022
17336 Afișari
Lui George Buhnici i-a plăcut să se uite în gura mare la (scuzați!) “țâțe și buci” la mare, acum plătește. 20.000 de lei amendă de la CNCD pentru declarații misogine
George Buhnici, amendat de CNCD pentru declarați misogine | foto: George Buhnici pn FB

​Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis astăzi,, în unanimitate amendarea lui George Buhnici cu 20.000 de lei pentru discriminare. Decizia CNCD vine după declarațiile lui Buhnici despre „țâte și buci” și femeile cu vergeturi.

Buhnici, amendat pentru declarații care „încalcă dreptul la demnitate umană”

Potrivit CNCD, declarațiile pe care George Buhnici le-a făcut în această vară, la mare la Neversea, în timpul unui scurt interviu pentru emisiunea TV „XNS” difuzată la Antena 1 reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate umană, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

Decizia sancționării lui Buhnici cu amendă de 20.000 de lei a fost luată în unianimitate în CNCD.

George Buhnici, dl. „Venim la mare să vedem piele fără vergeturi”

Au fost mai multe declarații scandaloase pe care George Buhnici le-a făcut în miez de noapte de vară, pe plajă la Neversea. În esență, vorbea despre felul în care trebuie să arate femeile atunci când se duc la plajă. Spune cum vrea el să arate fetele și femeile care îi apar prin fața ochilor:

Am văzut fete care arată foarte bine, aici. Dar am văzut și fete care nu arată foarte bine.Și nu as vrea să mi se interpreteze, suntem la un festival, putem să dăm vina pe orice, bă, dar serios, mai mergeți pe la sală fetelor! Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!

Și nu a fost singura afirmație dubioasă. Buhnici mai vorbea triumfător și despre felul în care arată soția lui, pe care p învârtea în fața camerei ca pe puiul la rotisor:

Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e șansa vieții mele. Jur. Uită-te la ea!” Câți ani îi dai?”(…) Băi, dacă îți spun vârsta adevărată o să înțelegi că e minoră, că dacă scazi cât i-ai dat tu cu cât are ea, minoră iese.

„Scandalul Buhnici” – inițial, pe Buhnici l-a iritat tărăboiul pe care l-a creat

Imediat după ce interviul a fost difuzat, în media tradițională, în online și pe rețelele de socializare a izbucnit o dezbatere aprinsă, cu critici vehemente la adresa declarațiilor misogine, ba chiar și cu tentă pedofilă. Mai mult, a apărut imediat o presiune publică asupra companiilor cu care Buhnici avea contracte.

Inițial, reacția lui George Buhnici a fost una iritată. A pus tot iureșul pe seama unui fel de complot drăcesc de pe internet, căruia, spunea el, îi este victimă istorică. În ceea ce privește spusele sale propriu-zise, Buhnici s-a considerat răstălmăcit; el susținea că, de fapt, a vrut să tragă un semnal de alarmă asupra obezității din România.😉

Presiunea a fost constantă și, la scurt timp, BCR a anunțat că rupe parteneriatul cu Buhnici, tocmai din cauza acestor declarații. Vreo două săptămâni mai târziu, George Buhnici a înregistrat un mesaj video în care a admis că a greșit, le-a cerut iertare femeilor și a anunțat că se retrage un pic să proceseze prostia pe care a făcut-o.

Își recomandăm să citești și:

 

Cookies