Lufthansa anunţă zboruri la 99 de euro din Bucureşti şi locuri de muncă, în Germania

de:
03 feb. 2011
0 Afișari
Lufthansa anunţă zboruri la 99 de euro din Bucureşti şi locuri de muncă, în Germania

Pentru a beneficia de tariful de 99 de euro trebuie să tineţi cont de următoarele lucruri: acesta este preţul pentru destinaţiile directe de la Bucureşti, adică Munchen, Viena, Frankfurt şi Dusseldorf; în cazul în care în oraşul de destinaţie este un eveniment important în acea perioadă, atunci preturile vor fi mai mari; sunt preferate perioadele care între plecare şi întoarcere cuprind şi o sâmbătă

Pentru zborurile cu legatură preţurile încep de la 159 de euro. Condiţiile din aeronavele companiei au fost îmbunătaţite în urma unei investiţii de 130 de milioane de euro. Scaunele din aeronavele de pe rutele europene au fost schimbate cu unele mai uşoare, ceea ce a marit  economia de combustibil şi  a redus amprenta de carbon a companiei.

Pe de altă parte Lufthansa a anunţat că angajează 4.000 de persoane în Germania. Suplimentarea de personal va fi concentrată în special pe sectoarele operaţiuni. Se caută 2.200 de însoţitori de bord pentru hub-urile din Frankfurt şi Munchen. Personalul de suport, cu rol de asistare a pasagerilor la sol, necesită de asemenea o suplimentare de 900 de persoane. Posturi libere sunt şi în alte domenii de activitate, grupul Lufthansa pregătindu-se pentru a primi peste 300 de debutanţi ce îşi pregătesc o viitoare carieră în aviaţie. Oportunităţi de angajare sunt oferite şi specialiştilor calificaţi, absolvenţilor de facultate dar şi studenţilor înscrişi la cursuri cu dublă pregătire.

Grupul Lufthansa a anunţat că nu o să facă recrutări în România, dar pentru ca suntem în Uniunea Europenană şi românii pot să participe la interviuri, în Germania.

Cookies