Ludovic Orban: Stroe e avocatul PSD la televizor. Când eşti în stare de război trădătorii se împuşcă

de:
07 apr. 2014
0 Afișari
Ludovic Orban: Stroe e avocatul PSD la televizor. Când eşti în stare de război trădătorii se împuşcă

„Când eşti în stare de război trădătorii se împuşcă. Sigur că în ziua de astăzi nu mai putem să spunem că aplicăm aceleaşi metode ca în stare de război adevărat, dar dacă dl. Stroe nu are decenţa să-şi dea demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului, să se suspende pe perioada campaniei electorale, dacă nu consideră că PNL face ceea ce trebuie, dacă nu vrea să ia parte cu adevărat la campania PNL trebuie să-l ajutăm noi să se ducă cei pe care îi consideră astăzi prieteni, la Victor Ponta, Liviu Dragnea şi toţi ceilalţi cu care a stat foarte bine în cârdăşie în perioada de guvernare”, a spus Orban, cu privire la propunerile deputaţilor PNL ca la Biroul Politic Naţional al liberalilor să se discute fie excluderea din partid, fie suspendarea timp de şase luni a lui Radu Stroe, transmite Agerpres, citat de Româniatv.net.

Întrebat dacă îl consideră trădător pe Radu Stroe, Orban a răspuns: „Eu cred că sunt printre cei mai serioşi în a susţine această argumentaţie cu cât eu vorbesc de pe o poziţie aparte, de pe poziţia unui om care nu a fost un răsfăţat al PNL, din care face parte şi domnul Radu Stroe şi cu toate astea sunt alături de partidul meu şi particip la campanie în fiecare zi de dimineaţă până seara”.

El a adăugat că Radu Stroe joacă rolul de avocat al PSD la televizor. Ludovic Orban a mai precizat că decizia de sancţionare a unui parlamentar este luată de Delegaţia Permanentă a PNL la propunerea Biroului Politic Naţional al partidului.

Cookies