Ludovic Orban propune desfiinţarea juridică a USL

de:
07 apr. 2014
0 Afișari
Ludovic Orban propune desfiinţarea juridică a USL

„Am propus conducerii PNL efectuarea demersurilor de radiere din registrul partidelor şi formaţiunilor politice a formaţiunii politice a USL. PNL a trecut în Opoziţie şi a devenit principalul adversar al guvernului Ponta, ca atare USL trebuie desfiinţată şi trebuie stabilită moştenirea USL. PNL este moştenitorul legitim al promisiunilor şi angajamentelor făcute de cetăţenii români, în timp ce PSD a rămas în postura de bastard care îşi revendică fără niciun fel de temei susţinerea alegătorilor USL în condiţiile în care a încălcat sistematic din prima zi a guvernării toate angajamentele electorale luate faţă de alegătorii USL. Ca atare cred că trebuie să limpezim situaţia politică, să se ştie foarte clar că PNL este principalul adversar al PSD, al sărăciei generate de PSD, al sub dezvoltării generate de PSD, al creşterii taxelor şi impozitelor generate de PSD, PNL este principalul adversar al PSD în campania prezidenţială”, a spus Orban, citat de Agerpres.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că această chestiune poate fi discutată, punctând că din punct de vedere politic USL şi-a încheiat definitiv existenţa.

„Putem rediscuta chestiunea acesta. Sunt nişte chestiuni de natură juridică şi administrativă ale căror consecinţe trebuie evaluate. În orice caz nu este niciun dubiu că din punct de vedere politic USL şi-a încetat definitiv existenţa”, a spus Antonescu.

Cookies