Ludovic Orban, îmbrâncit până la urmă de oamenii lui Cîțu la PNL Sector 4: Nu m-au recunoscut în primă fază VIDEO

08 iul. 2021
79 Afișari
Ludovic Orban, îmbrâncit până la urmă de oamenii lui Cîțu la PNL Sector 4: Nu m-au recunoscut în primă fază VIDEO

Ludovic Orban, liderul PNL, se plânge că a fost îmbrâncit de bodyguarzii veniți să asigure paza la alegerile interne din PNL Sector 4. Se pare că actualul șef al Camerei Deputaților nu ar fi fost lăsat să urce pe scenă după ce nu a fost recunoscut de agenții de pază. Acesta a oferit o serie de declarații cu privire la acest incident.

Un incident bizar pentru politica românească, cu Ludovic Orban implicat, a avut loc zilele trecute în cadrul alegerilor interne din PNL Sector 4. Se pare că există o serie de tensiuni imense în interiorul partidului între cele două tabere care vor să preia puterea în cadrul alegerilor interne din septembrie.

Totuși, Ludovic Orban și Florin Cîțu par să se înțepe unul pe celălalt ori de câte ori au ocazia, iar o campanie electorală liberală se desfășoară în aceste momente la nivel național, cu orice gest sau mișcare politică.

Ludovic Orban, bruscat de agenții de pază angajați pentru evenimentul de la PNL S4

Însuși președintele partidului, Ludovic Orban, ar fi fost bruscat acum două zile de agenți de pază veniți să asigure liniștea ți oraganizarea la filiala PNL Sector 4. Incidentul ar fi avut loc la urcarea pe scenă, în momentul în care Ludovic Orban ar susținut un scurt discurs dar nu ar fi fost recunoscut de bodyguarzii angajați de președintele filialei Sector 4, Pavel Popescu, l-ar fi îmbrâncit pe Ludovic Orban.

Prima reacție a lui Orban după incident

Ludovic Orban, a vorbit, miercuri, întrebat de jurnaliști, despre incidentul de la alegerile interne din Sectorul 4. Se pare că aceștia ar fi fost aduși de susținătorii din tabăra lui Florin Cîțu și l-ar fi îmbrâncit pe însuși liderul partidului din acest moment.

„Da, m-am împiedicat (râde ironic). Ce s-a întâmplat nu e corect. Până acum nu am văzut bodyguarzi în procesul de votare intern. Nu m-au recunoscut în primă fază și nu m-au lăsat să urc pe scenă. Eu nu am acceptat prezența bodyguarzilor și apoi și-au văzut de treabă. Este un amănunt pe care nu vreau să-l comentez”, a spus Ludovic Orban.

Vedeți mai jos declarația completă făcută de Ludovic Orban miercuri

PNL-iștii au sărit în ajutorul președintelui

Adrian Moraru, consilier general la PMB din partea PNL a venit de asemenea cu o reacție după incidentul de marți seară.

„Președintele național al partidului este îmbrâncit de pe scena amplasată în curtea sediului central de niște gorile cu ceafa lată plătite să “facă ordine” și care i-au zis să facă pași”, a scris pe Facebook Adrian Moraru, consilier general la Primăria Capitalei.

Cum s-au terminat alegerile cu scandal

Evenimentul privind alegerile organizației Sector 4 s-au desfășurat cu mare fast și foarte foarte mulți invitați de seamă, printre care Rareș Bogdan, Emil Boc sau Raluca Turcan, chiar în curtea sediului central al partidului din Modrogan.

Într-un final, deputatul Pavel Popescu, actualul președinte al filialei, a câștigat un nou mandat de conducere. Se pare că acesta face parte din tabăra lui Florin Cîțu, după ce acum câteva săptămâni a anunțat public că îl va susține pe actualul premier pentru președinția partidului.

Cookies