ARHIVA B365

Ludovic Orban, huiduit şi îmbrâncit în Piaţa Universităţii: PDL-USL, aceeaşi mizerie!

Orban a sosit în Piaţa Universităţii în jurul orei 21.00, la gura de metrou dinspre strada Ion Câmpineanu, însoţit de un grup care scanda: „Legea lustraţiei” şi „Jos comuniştii”, scrie Mediafax.

Grupul în care se afla Orban a fost imediat înconjurat de circa 30 de protestatari, în majoritate tineri, care i-au reproşat liberalului că este la fel ca toţi ceilalţi politicieni. „PDL-USL, aceeaşi mizerie”, i-au strigat tinerii lui Orban. Ei i-au reproşat lui Orban că face parte din sistemul politic pe care ei îl critică şi, astfel, nu are ce să caute în Piaţa Universităţii, la miting.

„Ai făcut accident şi ai plecat de la locul accidentului. Faci parte din sistemul politic pe care noi îl criticăm. Eşti la fel cu toţi ceilalţi”, i-au spus tinerii lui Orban.

Liberalul a răspuns că au posibilitatea de a alege pe cine vor şi că el este un cetăţean al României care are dreptul de a merge în Piaţa Universităţii pentru a protesta.

Însă alţi participanţi la protestul din Piaţa Universităţii l-au huiduit pe fostul ministru liberal. Unul dintre aceştia i-a spus ameninţător: „Orbane, pleacă de aici, că dai de belea!”.

Până la urmă, liderul PNL a părăsit Piaţa Universităţii, după ce a fost alungat de protestatari, care l-au apostrofat, l-au înjurat şi chiar au vrut să îl agreseze, fostul demnitar fiind însă protejat de un grup de peste 10 persoane, care s-au aflat lângă acesta în permanenţă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button