LUDOGORETS – STEAUA. 2.200 de bilete pentru suporterii stelişti, la meciul cu LUDOGORETS, live la TV

de:
25 aug. 2014
1 Afișari
LUDOGORETS - STEAUA. 2.200 de bilete pentru suporterii stelişti, la meciul cu LUDOGORETS, live la TV

LUDOGORETS – STEAUA. Biletele au fost scoase la vânzare sâmbătă dimineață la casele stadionului din Ghencea la un preț de 24 de lei, dar primele ore de la începutul comercializării tichetelor n-au mers așa cum s-ar fi așteptat vânzătorii, potrivit Digi Sport.

LUDOGORETS – STEAUA. „Nu au aflat încă suporterii că se vând, dar sigur le vom da pe toate. Este interes mare, zilele trecute ne-au tot chestionat când vin biletele, doar că nu știam exact”, a declarat unul dintre casieri.

LUDOGORETS – STEAUA. Totuși, Steaua va fi susținută în intenția sa de a ajunge în grupele Champions League de mult mai mulți fani. Asta deoarece la meci vor asista și mulți suporteri ai celor de la ȚSKA Sofia, grupare înfrățită cu roș-albaștrii, precum și reprezentanți ai sârbilor de la Partizan Belgrad, echipă care se află în aceleași raporturi cu bucureștenii.

LUDOGORETS – STEAUA SCOR LIVE. Returul Ludogorets – Steaua va avea loc miercuri, 27 august, de la ora 21:45, și va fi transmis ÎN DIRECT la TV pe Digi Sport 1 şi SCOR LIVE de B365.ro.

LUDOGORETS – STEAUA. UEFA a trimis o brigadă spaniolă în frunte cu „centralul” Alberto Undiano Mallenco, ajutat la cele două linii de Roberto Diaz Perez şi Juan Carlos Jumenez.

LUDOGORETS vs STEAUA. Arbitrul central, 40 de ani, din Pamplona, a fost singurul care a reprezentat Spania la Campionatul Mondial din 2010. Mallenco a condus şi numeroase meciuri în Liga Campionilor, printre care partida din 2012 dintre CFR Cluj şi Manchester United, încheiată cu victoria „diavolilor roşii”, 1-2, notează ziarero.antena3.ro.

LUDOGORETS – STEAUA SCOR LIVE. Meciul Ludogorets – Steaua va avea loc miercuri, 27 august, de la ora 21:45, şi va fi transmis live la TV de Digi Sport 1 şi LIVE SCOR pe B365.ro.

Cookies