ARHIVA B365

LUDOGORETS RAZGRAD – STEAUA.Meciul pentru calificarea în grupele LIGII CAMPIONILOR se joacă la Sofia

STEAUA – LUDOGORETS RAZGRAD. STEAUA a învins, marţi seară, LUDOGORETS RAZGRAD, cu SCOR FINAL 1 – 0, în faţa a 30.000 de suporteri prezenţi pe Arena Naţională.

LUDOGORETS RAZGRAD VS STEAUA. Returul pentru calificarea în grupele LIGII CAMPIONILOR, se va juca miercurea viitoare, la Sofia. 

LUDOGORETS RAZGRAD VS STEAUA. Alex Chipciu a ratat un penalty, în minutul 34, şi a mai avut o şansă uriaşă de a înscrie, însă, în minutul 88 şi-a luat revanşa şi a fost unicul marcator al meciului jucat marţi seara, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor. Chipciu va rata însă returul de la Sofia, după ce a primit un cartonaş galben care îl aduce în stare de suspendare, potrivit Româniatv.net.

LUDOGORETS RAZGRAD VS STEAUA. Golul marcat de Chipciu cântăreşte, însă, enorm pentru returul de săptămâna viitoare, de la Sofia.

LUDOGORETS RAZGRAD VS STEAUA. Scorul de 1-0, obţinut de STEAUA în meciul cu LUDOGORETS RAZGRAD îi oferă şanse mari pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, după prestaţia pe care a avut-o Ludogoreţ pe Arena Naţională.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button