Lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să te muţi, pentru a-ţi face viaţa mai uşoară

de:
11 apr. 2019
0 Afișari
Lucruri pe care trebuie să le ştii înainte să te muţi, pentru a-ţi face viaţa mai uşoară

Cum cantitatea de stres a omului modern este, deja, destul de mare, stresul cu mutarea ar trebui sa fie eliminat, pe cat posibil. Tocmai din acest motiv au aparut din ce in ce mai multe firme de mutari mobilier.

Daca in trecut o firma de mutari se ocupa strict de transportul mobilei, astazi serviciile sunt foarte diversificate si interesante. Conform celor de la transport-mobila.ro, o astfel de firma poate sa ofere asigurare pentru produsele transportate, poate sa asigure montare si demontare pentru piesele de mobilier, depozitare, planificare si o multime de alte servicii adiacente.

Este clar, asadar, ca in momentul mutarii una dintre cele mai bune decizii este angajarea unei firme de acest gen. Exista si o multime de alte lucruri pe care o persoana care se muta poate sa le faca pentru a-si usura misiunea.

Cateva lucruri si sfaturi pe care oricine trebuie sa le stie inainte de a se muta

1. Lucrurile foarte importante este bine sa fie impachetate in cutii de plastic transparente. In general, unul dintre cele mai stresante lucruri este pierderea unor lucruri de care este neaparata nevoie. DE cele mai multe ori nu sunt pierdute definitiv, ci doar ratacite prin uriasele cutii de carton. O solutie extraordinar de buna este impachetarea in cutii transparente din plastic.

2. Vasele trebuie sa fie impachetate in haine sau in folii de plastic. Foliile de plastic cu bule sunt perfecte, in conditiile in care protejeaza vasele si in acelasi timp sunt un remediu antistres. Daca investitia pare prea mare insa, hainele pot fi la fel de eficiente. Lucrurile marunte si casante pot fi impachetate chiar in sosete. In ceea ce priveste farfuriile, acestea este bine sa fie impachetate vertical. Sansele sa se sparga sunt mult mai mici.

3. Etichetarea cutiilor este foarte importanta. Pe langa etichetarea legata de ceea ce se afla in cutii, se pot trece si detalii legate de camera in care trebuie sa fie puse acele produse. Acest lucru va ajuta extrem de mult la procesul de despachetare.

4. Noua locuinta trebuie sa fie curata inainte de a ajunge toate produsele din vechea casa. Este mult mai usor sa se faca curatenie intr-un spatiu gol decat intr-unul intesat cu cutii, piese de mobilier si haine.

5. Pozele ajuta extrem de mult pentru reorganizare. In cazul in care sunt demontate anumite piese de mobilier sau electronicele au foarte multe fire, pozele pot fi cea mai buna solutie pentru a le reface rapid. Acestea pot fi o adevarata harta si partea buna este ca oricine are o camera foto cel putin decenta la indemana.

Cu toate trucurile, mutatul va fi un proces stresant. Totusi, stresul poate sa fie injumatatit daca se apeleaza la o firma de transport de incredere si se respecta aceste mici detalii de organizare.

 

Cookies