ARHIVA B365

Lucrările pe M5: în primăvară pornesc maşinile de forat spre Drumul Taberei

Lucrările care sunt in toi la Razoare presupun săparea unui şanţ în formă dreptunghiulară, adânc de 30 de metri care va fi umplut cu beton. Acesta va reprezenta practic pereţii viitoarei staţii de metrou după ce pământul dintre aceştia va fi excavat în totalitate. În spaţiul rămas liber vor fi introduse maşinile de forat care vor „pleca” prin subteran, atât spre Drumul Taberei cât şi spre Eroilor. Concret, prima etapă a lucrărilor de la Academia Militară presupune realizarea aşa-numiţilor „pereţi mulaţi” – scheletul staţiei care va înghiţi zeci de betoniere şi kilometri de fier beton.

VEZI AICI PLANUL DE SITUATIE AL STATIEI

Excavatiile la pamantul de-acolo vor incepe de indata ce intreaga incinta de pereti mulati va fi realizata. In acelasi timp se realizeaza si putul de lansare al scutului. Într-o lună excavam pământul iar către primăvară vor pleca primele maşini de forat catre Drumul Taberei”, a declarat pentru B365.ro directorul Metrorex, Gheorghe Udriste.

De altfel, susţin reprezentanţii companiei, tocmai din acest motiv, în comparaţie cu celelalte staţii, la Academia Militară lucrările vor fi întotdeauna cu un pas înainte.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button