Lucrările la scările rulante de la Universitate avansează, ne anunță iar Nicușor Dan. Singura problemă e cu ritmul, că avansează de parcă ar urca până la Lună

23 apr. 2024
1245 afișări
Lucrările la scările rulante de la Universitate avansează, ne anunță iar Nicușor Dan. Singura problemă e cu ritmul, că avansează de parcă ar urca până la Lună
Lucrările la scările rulante de la Universitate avansează, ne anunță iar Nicușor Dan. Singura problemă e cu ritmul, că avansează de parcă ar urca până la Lună | Sursă foto: Nicușor Dan - Facebook

Nicușor Dan a anunțat luni, 22 aprilie 2024, că lucrările pentru scările rulante de la Universitate avansează. Cu toate astea, ritmul nu pare să fie cel mai bun având în vedere că, la începutul lunii martie, primarul anunța că fuseseră scoase scările dintre Facultatea de Geografie.

Lucrările la scările rulante de la Universitate avansează, încet

Anunțurile referitoare la înlocuirea scărilor din Pasajul Universității au început să apară încă de anul trecut. În data de 4 iulie 2023, Stelian Bujduveanu, pe atunci viceprimar cu atribuții, anunța înlocuirea faimoaselor scări pe care unii bucureșteni le știu doar defecte.

Anunțurile au continuat, următorul care a dat vestea fiind chiar Nicușor Dan. Acesta a decis să le facă o bucurie cetățenilor în preajma sărbătorilor de iarnă, informând în 21 decembrie 2023, că în 2024 încep lucrările de înlocuire.

Chiar dacă bucureștenii așteptau cu sufletul la gură momentul în care acestea vor fi înlocuite, lucrările au fost demarate abia în martie 2024. În data de 8 martie 2024, Nicușor Dan transmitea pe Facebook că s-au scos scările dinspre Facultate de Geografie.

La o distanță de aproape 2 luni de la acest anunț, edilul Capitalei anunță că lucrările avansează. Cu toate astea, ritmul de lucru este unui destul de lent.

Primarul General a transmis că, până acum, au fost scoase toate scările vechi. Montarea celor noi va începe însă abia în luna mai. Primele pe listă vor fi tot cele dinspre Facultatea de Geografie.

Lucrările pentru schimbarea scărilor rulante de la Universitate avansează. Au fost demontate cele opt scări vechi din pasajul pietonal. În prezent se fac lucrări pregătitoare pentru instalarea noilor scări, verificarea structurii și prinderea elementelor de suport pentru montaj.

În cursul lunii mai vom începe montarea scărilor, primele două vor fi cele dinspre Facultatea de Geografie.

Lucrările la scările de la pasajul pietonal
Lucrările la scările de la pasajul pietonal | Sursă foto: Nicușor Dan-Facebook
Lucrările la scările de la pasajul pietonal
Lucrările la scările de la pasajul pietonal | Sursă foto: Nicușor Dan-Facebook

Pe lângă scoaterea celor 8 scări vechi din pasajul pietonal, Nicușor Dan a anunțat că echipele din subordinea PMB s-au ocupat, în ultima săptămână, și de igienizarea zonei.

Cookies