Lucrările la Pasajul subteran de la Răzoare încep abia peste doi ani

de:
09 feb. 2011
2 Afișari
Lucrările la Pasajul subteran de la Răzoare încep abia peste doi ani

Pasajul rutier subteran din zona Răzoare va începe din Drumul Taberei şi va ieşi în faţa Academiei Militare la Bulevardul Eroilor. Circulaţia în pasaj se va face pe două benzi pe fiecare sens.

„Acest pasaj se va construi odată cu noua magistrală de metrou, dar deocamdată trebuie clarificat ce face Primăria şi ce face Metrorex. Practic, pasajul va fi construit în proporţie de 95% deasupra liniei de metrou. Mai sunt însă de făcut studii. Lucrările nu vor începe anul acesta, ci peste 1-2 ani, scenariu optimist”, a declarat pentru B365.ro, Ion Dedu, director executiv al Direcţiei Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei din cadrul Primăriei Capitalei.

„Noi trecem cu linia de metrou prin zona staţiei de la Academia Militară, pasajul rutier fiind coliniar cu linia de metrou de pe magistrala 5, deasupra liniei de metrou. Dacă noi tot săpăm în zonă, am zis să lucrăm împreună cu Primăria. Astfel, putem economisi nişte bani”, a precizat Gheorghe Udrişte, directorul general al Metrorex SA.

La începutul acestui an, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat un proiect de hotărâre privind încheierea unui acord între Metrorex şi Primăria Municipiului Bucureşti pentru construirea Pasajului Răzoare.

Cookies