„Lucrările la Pasajul Rutier Unirii se apropie de final”. Acesta va fi redeschis la începutul lunii septembrie

25 aug. 2022
5374 Afișari
„Lucrările la Pasajul Rutier Unirii se apropie de final”. Acesta va fi redeschis la începutul lunii septembrie
„Lucrările la Pasajul Rutier Unirii se apropie de final”. Acesta va fi redeschis la începutul lunii septembrie | Sursă foto: Captură Facebook-Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat astăzi prin intermediul unei postări făcută pe Facebook, că lucrările de punere în siguranță ce sunt executate la Pasajul Rutier Unirii, se aproprie de final.

Lucrările la Pasajul Rutier Unirii se apropie de final

Lucrările ce au fost demarate la începutul verii la Pasajul Unirii se apropie de final, după cum a anunțat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

În acest moment, constructorii se ocupă ce realizarea ultimelor retușuri, înainte ca unul dintre cele mai circulate pasaje rutiere din București să fie redeschis. Prin acest pasaj trec zilnic mii de bucureșteni în drumul lor spre muncă, spre școala copiilor, etc.

Mă bucur că lucrările la Pasajul rutier Unirii se apropie de final. Constructorii fac ultimele retușuri înainte de redeschiderea acestui obiectiv extrem de important pentru toți bucureștenii. Mâine, vă voi oferi informații noi despre ventilatoarele pe care le montăm deja în interiorul pasajului.

Să ne auzim cu bine, a transmis Daniel Băluță.

Cum va arăta Pasajul Unirii la finalul lucrărilor

La finalul lucrărilor de punere în siguranță, pasajul va avea 2.800 de panouri metalice ce vor îmbrăca pereții pasajului. De asemenea, acesta va fi prevăzut cu un sistem de ventilație performant, ce va avea o capacitate mare. Acesta fi vi folosit pentru extragerea noxelor și asigurarea unui aer curat.

Pe lângă asta, în Pasajul Unirii au fost montate amplificatoare de semnal GSM, așadar nu vor exista probleme când vine vorba utilizării telefoanelor.

Pasajul a fost încadrat în clasa stării tehnice  IV-necorespunzător. Prin acest pasaj, unul dintre cele mai aglomerate din București, trec zilnic mai multe de 60 de mii de mașini. Lucrările de punerii în siguranță au fost demarate pentru a stopa degradarea acestuia.

Pasajul Unirii a trecut, la începutul acestui an, din administrarea Primăriei Municipiului București în cea a Sectorului 4.

Cookies