Lucrările la pasajul de la Domnești continuă. S-a turnat deja primul strat de asfalt FOTO

18 iun. 2021
150 Afișari
Lucrările la pasajul de la Domnești continuă. S-a turnat deja primul strat de asfalt FOTO

Lucrările la pasajul de la Domnești continuă. Se lucrează intens la unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din București, iar joi s-a turnat deja primul strat de asfalt în zona respectivă.

Pasajul de la Domnești, care va face legătura localității cu Sectorul 6, peste Șoseaua de Centură. Recent au fost montate grinzile principal, iar joi s-a turnat deja primul strat de asfalt.

A început montarea grinzilor principale

„A început montarea grinzilor principale, a celor secundare și a elementelor intermediare la rampa de urcare dinspre #Domnești. S-a finalizat culeea la rampa de coborâre spre Domnești.

A început așternerea balastului stabilizat pe noua poziție a Centurii Capitalei, spre #Bragadiru. Iar joi va începe așternerea primului strat de asfalt”, a anunțat pe Facebook secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu.

O parte din lucrări nu se pot executa pe ploaie

Potrivit acestuia, echipele de sudori continuă sudarea tablierului metalic montat deja.

„Se sudează ori de câte ori timpul permite, având în vedere că această operațiune nu se poate executa pe ploaie. Se lucrează, în continuare, la devierea utilităților și la realizarea canalizării pluviale pe amplasamentul lucrării”, a mai scris secretarul de stat.

În prezent, pe Centura Capitalei sunt în execuție cinci pasaje care ar urma să fie finalizate în 2022.

Este vorba de pasajele de la Mogoșoaia, Berceni, Cernica, Domnești și Popesti-Leordeni.

Cookies