Dorel loveşte din nou în Drumul Taberi: O ţeavă de gaze s-a spart, în zona lucrărilor la metrou

de:
25 sept. 2012
0 Afișari
Dorel loveşte din nou în Drumul Taberi: O ţeavă de gaze s-a spart, în zona lucrărilor la metrou

Muncitorii care lucrează la metroul din Drumul Taberei de la staţia Răzoare au anunţat o scurgere de gaze de la o conductă, astfel că zona a fost izolată şi circulaţia rutieră închisă pe tronsonul unde s-a produs incidentul pentru a evita producerea unui incendiu. 

Între timp, traficul a fost reluat în zonă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru Mediafax că pompierii au fost sesizaţi în jurul orei 12.15 şi a fost trimis un echipaj de intervenţie cu o autospecială. Daniel Vasile a precizat că atunci când s-a produs incidentul, în acea zonă se efectuau lucrări. 

Din primele cercetări reiese că o ţeavă de gaze s-a fisurat ca urmare a lucrărilor la tronsonul de Metrou M5, din zona Drumul Taberei. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili dacă firma de construcţii avea cunoştinţă de existenţa ţevilor de gaze.

Incidentul are loc la mai puţin de două săptămâni de la o altă explozie ce a avut loc tot în zona metroului Drumul Taberei. Pompierii au avut nevoie atunci de mai multe ore pentru a stinge un incendiu violent izbucnit ca urmare a fisurării unei ţevi de gaze. Incidente de acest fel au avut loc şi în luna aprilie a acestui an. 

Cookies