ARHIVA B365

Lucrările la două noi staţii de metrou din Bucureşti sunt aproape GATA

Compania de transport subteran a scos la licitaţie sistemul de informare dinamică a călătorilor, inclusiv sistemul de sonorizare pentru două staţii şi un depou de pe traseul magistralei 4 de metrou, potrivit romaniatv.net.

„Obiectul contractului este realizarea sistemului de informare dinamică a călătorilor, inclusiv sistemul de sonorizare, pentru punerea în funcţiune cu călători a staţiilor Laminorului, Lac Străuleşti şi Depoul Străuleşti, pe Magistrala 4 de metrou”, se menţionează în anunţul de parcticipare la licitaţie lansat de Metrorex în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Conform sursei citate, licitaţia urmează să se desfăşoare pe data de 21 noiembrie 2016.

Metrorex intenţionează să plătească pentru sistemul de sonorizare a celor două două staţii şi un depou de pe traseul magistralei 4 de metrou suma de 4,968,552 RON fără TVA. Potrivit Metrorex, finanţarea lucrărilor va fi asigurată din proiecte cu fonduri externe nerambursabile aferente cadrului financiar 2014-2020 pentru staţiile Laminorului şi Străuleşti, respectiv bugetul de stat pentru depoul Străuleşti.

CITEŞTE ŞI Proiectul Magistralei 6 de metrou se află în „circuitul de aprobare în Guvern” de trei luni


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button