Lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti au fost sistate: primii 6,5 km au rămas fără finanţare

de:
27 nov. 2012
0 Afișari
Lucrările la autostrada Bucureşti-Ploieşti au fost sistate: primii 6,5 km au rămas fără finanţare

„Subsecţiunea între km 0 şi km 6,5 are un stadiu fizic de 11%. Lucrările de construire au fost suspendate din cauza insuficientei alocări bugetare”, potrivit informaţiilor furnizate de Compania Naţională de Autostrăzi (CNADNR) şi Drumuri Naţionale din România către ZF.ro.

„Bugetul alocat autostrăzii Bucureşti-Ploieşti a fost consumat, iar lucrările sunt suspendate din cauza lipsei de prevedere bugetară. Programul de lucrări va fi revizuit în funcţie de bugetul ce va fi alocat în anul 2013”, a completat CNADNR, care nu a oferit însă un termen estimativ privind finalizarea integrală a tronsonului de 6,5 kilometri, situat între Şoseaua Petricani şi centura Capitalei.

Valoarea lucrărilor care mai tre­buie executate pe cei 6,5 kilometri de autostradă este de circa 40 de milioane de euro.

Primii 6,5 kilometri ai autostrăzii A3 Bucureşti-Ploieşti vor porni din Şoseaua Petricani şi vor ajunge în Centura Capitalei, în dreptul localităţii Ştefăneştii de Jos., potrivit traseului complet al autostrăzii Bucureşti-Ploieşti, ce apărea în urmă cu o lună pe Google Maps. Între timp, traseul a fost scos de pe Google Maps, completează Zf.ro.

Cookies