Lucrările de reparații a trotuarelor din București continuă, anunță Nicușor Dan. Vizate sunt 8 artere intens circulate

25 sept. 2023
885 Afișari
Lucrările de reparații a trotuarelor din București continuă, anunță Nicușor Dan. Vizate sunt 8 artere intens circulate
Lucrările de reparații a trotuarelor din București continuă, anunță Nicușor Dan. Vizate sunt 8 artere intens circulate | Sursa foto: Facebook - Nicușor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis că lucrările pentru reparația trotuarelor din București continuă. Administrația Străzilor execută, în prezent, reparații la trotuare pe 8 artere intens circulate.

Lucrările pentru reparația trotuarelor din București continuă

🚧Lucrările pentru reparația trotuarelor continuă.

Primarul Nicușor Dan a transmis, pe pagina de Facebook, că se fac reparații la trotuarele de pe 8 artere intens circulate ale Bucureștiului și anume: Bd. Lascăr Catargiu, între Piața Victoriei și Piața Romană, Bd. Nicolae Titulescu, între Bd. Banu Manta și Bd. Ion Mihalache, Bd. Gh. Magheru, str. Ion Brezoianu, între Bd. Regina Elisabeta și str. Domnița Anastasia, Piața Unirii, Splaiul Independenței, pe tronsonul str. Halelor – Calea Victoriei – str. Dr. Dumitru Râureanu, Drumul Sării, Șoseaua Virtuții – Pod Ciurel – Bd. Iuliu Maniu – complex comercial SIR.

Termoenergetica continuă lucrările pe Calea Văcărești

Termoenergetica a transmis sâmbătă, 23 septembrie, că echipele companiei continuă lucrările pe Calea Văcărești.

Acestea sunt extrem de dificile, iar compania estimează că ar putea fi finalizate pe 7 octombrie. Clienții din această zonă a Capitalei nu sunt afectați.

În această zonă se înlocuiește un tronson de conductă cu diametrul de 600mm, de aproximativ 60 de metri, într-o galerie ce subtraversează această arteră.

Într-o postare pe Facebook, Termoenergetica a transmis că lucrările se execută cu dificultate:

Lucrările sunt dificile deoarece, dezafectarea porțiunilor vechi de țeavă și montarea celor noi se realizează prin două guri de acces, astfel încât traficul să fie cât mai puțin afectat.

Conducta are o vechime de aproape 45 de ani, fiind pusă în funcțiune în anul 1979.

Cu toate acestea, clienții nu sunt afectați. Alimentarea cu agent termic pentru apă caldă nu este întreruptă.

CMTEB le reamintește bucureștenilor că termenele de repunere în funcțiune a sistemului sunt estimate înainte ca șantierele să fie deschise și înainte ca galeriile să fie decopertate. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea lor, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la numărul 0800.820.002, dar și în aplicația Termoalert.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies