Lucrările de reabilitare de pe Drumul Belșugului din Militari ar putea începe în toamnă. PS6 trebuie să găsească constructor și să obțină autorizație de construire de la PMB

29 apr. 2024
3533 afișări
Lucrările de reabilitare de pe Drumul Belșugului din Militari ar putea începe în toamnă. PS6 trebuie să găsească constructor și să obțină autorizație de construire de la PMB
Lucrările de reabilitare de pe Drumul Belșugului din Militari ar putea începe în toamnă. PS6 trebuie să găsească constructor și să obțină autorizație de construire de la PMB | Sursa foto: Primăria Sectorului 6 - Facebook

Primăria Sectorului 6 anunță că se vor aloca fonduri suplimentare pentru Drumul Belșugului. Studiul de Fezabilitate și exproprierile sunt gata, iar lucrările de reabilitare a drumului ar putea începe în toamnă. PS6 mai are nevoie de autorizația de construire de la Primăria Capitalei.

Consiliul Local Sector 6 a aprobat modificarea indicatorilor tehnico-economici pentru Drumul Belșugului

PS6 transmite, pe pagina de Facebook, că Studiul de Fezabilitate pentru Drumul Belșugului din cartierul Militari este gata. De asemenea, și exproprierile au fost realizate, la fel și proiectarea.

În luna ianuarie, administrația publică a depus toate actele pentru certificatul de urbanism și așteaptă un răspuns de la PMB.

Luni, 29 aprilie, Consiliul Local Sector 6 a aprobat modificarea indicatorilor tehnico-economici. Proiectului ce prevede lucrările de la Drumul Belșugului i s-au alocat fonduri suplimentare. Acum, investiția se ridică la 21,5 milioane de lei.

Între timp, vrem să ne asigurăm că totul este făcut ca la carte şi că lucrările vor fi la cele mai înalte standarde. Azi, Consiliul Local al Sectorului 6 a aprobat, la cererea primarului Ciprian Ciucu, modificarea indicatorilor tehnico – economici.

Investiţia se va ridica la 21,5 milioane de lei, bani în care intră extinderea şi relocarea reţelelor de utilităţi, dar şi expropierile deja făcute, în valoare 3,7 milioane de lei.

PS6 spune că următorul pas constă în contractarea executării lucrărilor, iar acestea ar putea începe în toamnă, după obținerea autorizației de construire de la Primăria Capitalei.

Lucrările vor dura în jur de opt luni, iar la terminarea lor, drumul de 775 de metri va fi unul modern, la standarde europene, cu trotuare cu lățime de 0,75 – 2,40 metri și carosabil cu lățime cuprinsă între 3,50 și 6 metri.

Pentru Drumul Roții mai este nevoie de autorizația de construire

Și pentru Drumul Roții PMB trebuie să acorde autorizația de construire. Este nevoie de ea pentru lucrările care trebuie realizate la rețeaua de apă și canal. Documentele au fost depuse pe data de 24 ianuarie 2024.

PS6 a obținut, pentru lucrările de la Drumul Roții, și autorizațiile de la ENEL și Distrigaz.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies