Lucrările de reabilitare a străzii Gării din Jilava, încheiate în toamnă

13 iun. 2021
77 Afișari
Lucrările de reabilitare a străzii Gării din Jilava, încheiate în toamnă

Lucrările de reabilitare a străzii Gării din Jilava se vor încheia în toamnă. Anunțul a fost făcut de constructor, care a confirmat acest lucru în timpul unei vizite a lui Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, pe șantier.

La final, strada va fi asfaltată complet, vor exista rigole pentru scurgerea apei și trotuare noi. Lucrările au inclus și rețeaua de apă-canal, scrie viitorulilfovean.ro.

 Reabilitarea străzii va fi gata până în toamnă

”Reabilitarea străzii Gării este un proiect pe care l-am susținut încă din 2017, când în campanie am discutat cu locuitorii despre refacerea completă a infrastructurii rutiere. Mă bucur că reușim să-l ducem la bun sfârșit și să le oferim oamenilor condiții mai bune de trai și un plus de siguranță”, declară Rădulescu.

Cu privire la termenele de execuție ale unor astfel de lucrări, legislația din România prevede anumiți pași care trebuie urmați, proceduri care stabilesc în mod clar când poți demara un proiect de infrastructură. Strada Gării a fost trecută de la Primăria Jilava în administrarea Consiliul Județean Ilfov, au fost realizate documentațiile pentru toate categoriile de lucrări, a fost obținută finanțarea, a urmat licitația și abia apoi s-a început reabilitarea.

Toate etapele au fost făcute respectând legislația în vigoare. La final, strada va fi trecută înapoi în administrarea Primăriei Jilava și în folosința locuitorilor, mai spune sursa citată.

Cookies