Lucrările de modernizare a Vilei Lac 3, în care locuiește Iohannis, nefinalizate de 6 luni VIDEO

de:
26 aug. 2015
1 Afișari
Lucrările de modernizare a Vilei Lac 3, în care locuiește Iohannis, nefinalizate de 6 luni VIDEO

Lucrările la Vila Lac 3 sunt pe ultima sută de metri, după şase luni. Cu toate acestea, reședința nu este încă finalizată.

Potrivit romaniatv.net, muncitorii au ajuns deja la faza renovării faţadelor, având în vedere maşinile unei firme de profil care, marţi, au intrat şi ieşit din curtea vilei prezidenţiale. Schimbările de la Vila Lac 3 au mers până la nivelul geamurilor.

Deputatul PNL Raluca Turcan este de părere că este inadmisibil că şefului statului nu i s-a pus, în opt luni de mandat, vila de protocol la dispoziţie.

„Mi se pare anormal ca după 8 luni de mandat prezidenţial, statul român să nu îi pună la dispoziţie o casă în care să se mute. (…) Aceste investitii erau antamate de foarte mult timp. Este total eronat şi maliţios să spunem că aceste investitii au demarat, acum la cererea preşedintelui Iohannis.

Aceste investiţii şi licitaţii se fac de către RA-APPS, care este o instituţie în subordinea Guvernului. (…)

Mie lucrurile mi se par foarte artifical rostogolite în spaţiul public. Investitiiile sunt făcute de Guvernul României, şeful Guvernului este Victor Ponta care este într-un perpetuu război cu Klaus Iohannis”, a declarat Turcan la România TV.

Cookies