Lucrările de la stația de metrou Piața Unirii 2, acces C, se prelungesc, anunță Metrorex. Ar fi trebuit să fie gata pe 10 aprilie, noul termen de finalizare e 10 mai

26 apr. 2024
1208 afișări
Lucrările de la stația de metrou Piața Unirii 2, acces C, se prelungesc, anunță Metrorex. Ar fi trebuit să fie gata pe 10 aprilie, noul termen de finalizare e 10 mai
Lucrările de la stația de metrou Piața Unirii 2, acces C, se prelungesc, anunță Metrorex. Ar fi trebuit să fie gata pe 10 aprilie, noul termen de finalizare e 10 mai | Sursa foto: Metrorex - Facebook

Metrorex anunță că lucrările ce se realizează la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, mai exact ieșirea spre Hanul lui Manuc, se prelungesc. Lucrările presupun decopertarea suprafețelor placate și refacerea lor prin tencuirea pereților.

Lucrările de la stația de metrou Piața Unirii 2 se prelungesc

Se prelungesc lucrările de la stația de metrou Piața Unirii 2, accesul C, ieșirea spre Hanu′ lui Manuc, până pe data de 10 mai 2024. Metrorex anunță, pe pagina de Facebook, că luarea acestei decizii a fost o urmare a condițiilor meteo nefavorabile din ultima perioadă, care nu au permis finalizarea lucrărilor la termenul stabilit inițial.

Inițial, Metrorex a anunțat că lucrările la accesul C al stației se vor desfășura în perioada 25 martie – 10 aprilie 2024.

Lucrările de la stația Piața Unirii 2 presupun următoarele:

  • decopertarea suprafețelor placate,
  • refacerea acestora prin tencuirea pereților, zugrăveli cu vinarom și placare cu travertin.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător prin delimitare cu bandă de semnalizare și plasă de protecție.

Metrorex îi roagă pe călători să folosească celelalte căi de acces.

Vă rugăm să folosiți celelalte accesuri al stației.

Accesul B de la stația de metrou Mihai Bravu este închisă

Metrorex îi informează pe bucureșteni că nu numai la stația de metrou Piața Unirii 2 se fac lucrări, ci și în stația Mihai Bravu. Accesul B, mai exact ieșirea spre Bd. Mihai Bravu, spre Dristor 1, este închis până pe data de 30 aprilie, ora 14:30.

Compania care se ocupă cu transportul subteran din București îi roagă pe călători să utilizeze celălalt acces.

Lucrările de la stația de metrou Mihai Bravu constau în decopertarea suprafețelor placate și refacerea acestora prin tencuirea pereților.

Pe toată durata lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător prin delimitare cu bandă de semnalizare și plasă de protecție.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies