ARHIVA B365

Lucrări RADET. Trafic RESTRICŢIONAT pe Bd. Ion Mihalache. Circulaţia TRAMVAIELOR este afectată

Astfel, traficul rutier se va restricționa pe banda II de circulație în ambele sensuri, acesta desfășurându-se pe banda I de circulație. De asemenea, și circulația tramvaielor va fi restricționată în ambele sensuri.

CITEŞTE ŞI Mai multe linii RATB vor circula DEVIAT pe Bd. Ion Mihalache. Se înfiinţează linia navetă 624

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor auto să se deplaseze cu atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri, precum și indicatoarele rutiere montate în zonă.

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice a inceput in aceasta dimineata lucrarile de inlocuire a tronsonului de retea de termoficare din zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1.

Asa cum am promis ne pregatim pentru sezonul rece, luand in aceasta perioada masurile necesare pentru ca bucurestenii sa beneficieze de apa calda si caldura la parametri optimi in aceasta iarna. Am alocat RADET 14 milioane de lei pentru a incepe reparatiile in sistem de urgenta in zone ca Filantropia, Banu Manta si Mihai Bravu. Lucrarile la reteaua de termoficare din zona Spitalului Filantropia au o importanta vitala pentru ca acest tronson de retea alimenteaza cu agent termic zone importante ale Bucurestiului, precum Iancu de Hunedoara, Aviatiei, Dorobanti, Stefan cel Mare, Floreasca si zona Aeroportului Baneasa„, a declarat primarul general Gabriela Firea.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button