Lucrări de montare a grinzilor la Pasajul Mogoşoaia, până vineri, între 22:00 și 5:00, dar oricum stați în casă atunci

16 mart. 2021
170 Afișari
Lucrări de montare a grinzilor la Pasajul Mogoşoaia, până vineri, între 22:00 și 5:00, dar oricum stați în casă atunci

CNAIR a anunțat că va continua lucrarea de montare a grinzilor la Pasajul Mogoșoaia de pe Centura Capitalei. Din fericire activitățile au loc între orele 22.00 și 5.00, când mai toată lumea ar trebui oricum să stea închisă în case.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, pe parcursul următoarelor patru zile, într-un anumit interval orar, vor fi efectuate lucrări de montare grinzi la Pasajul Mogoşoaia, pe Centura Bucureşti, peste DN 1A.

Potrivit unui comunicat de presă al CNAIR, transmis marţi, operaţiunile de montare a grinzilor vor avea loc în perioada 16 – 19 martie 2021, între orele 22:00 – 5:00.

În acest sens, pentru desfăşurarea acestor lucrări în condiţii de siguranţă, traficul rutier va fi blocat pe durate succesive de maximum 30 de minute, pe o porţiune din sensul giratoriu, iar circulaţia rutieră, în zona lucrărilor, va fi dirijată cu piloţi de trafic echipaţi corespunzător.

Reprezentanţii companiei de drumuri şi autostrăzi recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă în zona lucrărilor şi să respecte restricţiile instituite temporar.

Cookies