Lucrări de 2,4 milioane euro la Spitalul Floreasca

de:
02 iul. 2011
2 afișări
Lucrări de 2,4 milioane euro la Spitalul Floreasca

Lucrările constau în consolidarea şi refuncţionalizarea Corpului D al spitalului, relocarea grupului electrogen şi recompartimentarea parterului de la Corpul E.

La parterul departamentul UPU vor fi amenajate trei intrări: pentru pacientul contaminat, pentru pacientul în stare critică şi pentru pacientul „pe picioare”. De asemenea, vor fi amenajate separat un spaţiu de decontaminare, un spaţiu de izolare şi un spaţiu de primire/triaj dotat cu facilităţi pentru monitorizarea funcţiilor vitale. Tot la parter vor fi create şi o cameră de resuscitare cu trei posturi pentru pacienţi în stare critică, un spaţiu de evaluare şi tratament imediat cu şapte posturi, un salon de observaţie şi un birou de informare.

Uşile de acces vor fi rezistente la propagarea incendiilor, iar accesul în departament, atât de la exterior, cât şi de la interior va fi securizat cu cartele de acces şi camere de supraveghere. Lucrările ar trebui finalizate până la sfârşitul acestui an.

Spitalul de Urgenţă Floreasca a fost clasificat la categoria I, nivel înalt de competenţă, în urma procesului de clasificare a spitalelor din România. La nivelul întregii ţări au fost incluse la categoria I doar şapte spitale.

Cookies